Vezi ce mesaje de încurajare i-au dat vedetele lui Şerban Huidu!

Ultima actualizare:

    Florin Grozea
Florin Grozea

Prezentatorul TV este foarte iubit de vedetele din România, care i-au transmis încurajări prin intermediul reţelelor de socializare.

"Sunt sigur că Şerban Huidu va trece cu bine de toate astea. Şi va descoperi, când se întoarce acasă, că are mai mulţi prieteni decât şi-ar fi imaginat! Soţia mea, cu care vorbesc de ieri seară despre asta, spune că e optimistă, pentru că din ce am aflat, îşi poate misca mâinile şi picioarele şi de asemenea a ajuns conştient la elicopter... Deci, să sperăm şi să aşteptăm", scrie Lucian Mândruţă pe contul său de facebook.

Florin Grozea, a publicat un mesaj de încurajare prin intermediul Twitter, informează adevarul.ro: «Eu vreau să spun un singur lucru: sunt schior, am căzut de multe ori, m-am speriat des, mi-am rupt piciorul - îi ţin pumnii lui Şerban»

simeon stalpnicul png

«Şi iar îmi aduc aminte că nu trebuie să-mi analizez perspectivele şi să-mi planific existenţa şi să-mi stabilesc termene şi să-mi fac probleme şi procese de conştiinţă. Si iar îmi aduc aminte că trebuie să mă bucur că sunt. Acum. Sănătate, Şerbane şi Doamne ajută!», a scris Dan Teodorescu, solistul trupei Taxi.

Mircea Zara a scris şi el pe wall-ul lui Şerban de Facebook: «Fii puternic şi să ştii că toţi colegii mei de la Music Chanel sunt alături de tine! Personal îţi doresc multă sănătate şi hai că ai multă Cronică de tocat...SĂNĂTATEEEEE!!!!»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net