Vezi cum îi sună telefonul Regelui Spaniei - VIDEO

Ultima actualizare:

Telefonul mobil al Regelui Spaniei a sunat în timpul unei întâlniri diplomatice cu un ton de apel dintre cele mai distractive. Anecdota a avut loc când Don Juan Carlos primea scrisorile de acreditare din mâinile a şapte noi ambasadori în Spania, în cadrul unei vechi tradiţii, scrie 20 minutos.

Printre aceşti ambasadori, toţi din state cu monarhie, se afla şi noul ambasador al Marocului, Ahmedu Uld Suilem, care şi-a prezentat scrisoarea de acreditare, într-un act formal care îl recunoaşte în mod definitiv ca reprezentant al Regatului Marocului în Spania.

Un râs de bebeluş, tonul de apel al Regelui Spaniei

În timpul acestor întâlniri cu cei şapte ambasadori, formalităţile au fost întrerupte de un râs de bebeluş, care i-a făcut pe toţi cei prezenţi să privească în toate părţile, curioşi de unde se aud asemenea sunete. Regele, simţindu-se cu musca pe căciulă, recunoscându-şi tonul de apel de la telefonul mobil, a dat fuga să-şi oprească telefonul, cerându-şi scuze ulterior invitaţilor prezenţi şi reluând ceremonia oficială.

De ieri, de când a "scăpat" pe internet imaginea cu Regele Spaniei alergând să-şi oprească telefonul mobil, tonul de apel al monarhului spaniol este la mare căutare pe forumurile şi blogurile din Spania.

VEZI AICI VIDEO

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
salman si iulia la nunta gif
image
image
image
image
image
image
curatenie geamuri istock jpg
canicula 40 de grade EPA EFE jpg
Agrigento sicilia italia jpg
jeleuri droguri cta jpg
Afine FOTO Shutterstock
tilos jpg
Înghețată  Foto Pixabay jpg
Gouming Martens foto unilad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net