VfB Stuttgart - Unirea: 3-1 / Dan Petrescu: "Am ieşit cu capul sus din Ligă"

Ultima actualizare:

Antrenorul a vorbit şi despre atacantul lui VfB Stuttgart, Ciprian Marica. "I-am spus lui Meme că Marica o să fie periculos, dar cel mai important gol al fost al doilea. Atunci s-a rupt jocul. Dacă în minutul 70 era 3-2, şi am avut şansa, cred că am fi putut egala şi obţine califiarea. La pauză am făcut o şedinţă puţin mai dură. Cred că ieşim cu capul sus din această competiţie. Ne-am fi dorit foarte mult să mergem mai departe. Am fi putut merge chiar şi în sferturi, chiar dacă nimeni nu ne-ar fi dat şanse", a declarat Dan Petrescu. "Am făcut mai multe puncte în Champions League decât unele dintre marile echipe ale Europei, gen Juventus", a încheiat acesta.

Narcis Răducanu, directorul sportiv al campioanei, a comentat partida pe care Unirea a pierdut-o în această seară. "Băieţii s-au mobilizat altfel după pauză şi am reuşit să ieşim cu fruntea sus din acest meci şi din această competiţie. Ştiam că presiunea va fi mare la început, dar nu am reuşit să ieşim cu bine după primele 10 minute. S-a văzut că ai noştri au început cu oarecare teamă, iar ei au reuşit să-şi impună valoarea. Se pare că le-a prins bine schimbarea de antrenor. E bine că băieţii s-au trezit după acele 10 minute, pentru că e foarte greu să îţi revi după un aşa început. Rezultatul a arătat diferenţa de valoare", a spus Narcis Răducanu la GSPTV.

Gică Popescu este de părere că evoluţia ialomiţenilor în Liga Campionilor trebuie să fie apreciată, mai ales că românii au obţinut 8 puncte în grupele competiţiei. "După această campanie, trebuie să ne mulţumim cu aceste opt puncte frumoase. Unirea rămâne cea mai frumoasă echipă a noastră în cupele europene. Eu am sperat până în ultimul moment că vor putea egala, dar nu a fost să fie", a spus Popescu la TVR1.

Ilie Dumitrescu a precizat faptul că Stuttgart s-a impus pentru că a câştigat lupta la mijlocul terenului. "Axul central a făcut diferenţa. Khedira a fost omul meciului. A fost o difereţă mare de valoare între cele două echipe, dar Unirea merită toată stima noastră", a spus Dumitrescu.

Florin Prunea: "Trebuie să vedem partea plină a paharului. Nu cred că se aştepta cineva ca Unirea să facă puncte în această grupă. Ceea ce au reuşit în grupa lor e o minune, o calificare în optimi ar fi fost o minune şi mai mare! Am început prost, lor le-a ieşit totul şi acolo s-a rupt totul. Oricum, jos pălăria în faţa jucătorilor şi conducătorilor acestei echipe", a spus fostul oficial al FRF la gsptv.

Min. 46: GOOOL UNIREA: Boka pierde un balon şi Semedo, singur cu Lehmann, înscrie pentru Unirea.

Min.10 - GOOOL Stuttgart: Khedira trimite în faţa porţii pentru Pogrebniak, îl driblează lejer pe Mehmedovici şi înscrie printre picioarele lui Arlauskis.

Min.7 - GOOOL Stuttgart: Trasch majorează scorul după un şut de la marginea careului.

Min.5 - GOOOL Stuttgart: Atacantul român Ciprian Marica înscrie cu capul, din interiorul careului, după o centrare perfectă a lui Khedira!

Min. 1 - A început meciul.

VfB Stuttgart: 1. Lehmann - 27. Celozzi, 5. Tasci, 17. Delpierre, 15. Boka - 13. Gebhart, 35. Trasch, 28. Khedira, 23. Hleb - 29. Pogrebnyak, 9. Marica. Antrenor: Christian Gross.

Unirea Urziceni: 1. Arlauskis - 23. Bordeanu, 22. Fernandes, 4. Mehmedovici, 19. Brandan - 17. Semedo, 32. Apostol, 10 Pădureţu, 21. T. Bălan - 11. Onofraş - 7. Bilaşco. Antrenor: Dan Petrescu.

Stuttgart nu a mai câştigat "acasă" din august!

 Ultimul succes pe teren propriu al şvabilor a fost în luna august, atunci când VfB a învins cu socrul de 4-2 pe Freiburg. "Le doresc din tot sufletul să obţină un rezultat bun diseară, pentru că merită să joace în optimile Ligii Campionilor. Nu sunt invidios pe Unirea. La fel cum noi (CFR Cluj - n.r.) am fost cei mai buni acum doi ani, ei au fost cei mai buni anul trecut, trebuie să recunoaştem", a spus preşedintele celor de la CFR, Iuliu Mureşan la gsptv.

Gică Popescu le ţine pumnii celor de la Unirea, dar afirmă că nemţii nu te iartă atunci când este vorba de partide decisive. "Este o premieră pentru fotbalul românesc, este un lucru extraordinar. Sper ca Unirea să facă un joc bun şi să obţină cel puţin un punct. Stuttgart-ul are o mentalitate nemţească.

Va fi foarte greu pentru Urziceni. De când am făcut pasul în fotbalul mare am învăţat o vorbă: 'Să te ferească Dumnezeu de meciurile decisive cu echipele germane'.

Nu e o situaţie prea plăcută pentru Unirea, mai ales că şi-au schimbat şi antrenorul. Urziceniul nu a arătat ca o echipă românească, muncitoare, serioasă, care a jucat întotdeauna la rezultat"

Căpitanul ialomiţenilor, George Galamaz, a declarat că cel mai periculos jucător al nemţilor este Hleb, fotbalist împrumutat de la FC Barcelona.

"Hleb este într-adevăr un jucător extraordinar. Dacă l-a cumpărat Barcelona înseamnă că e un extraterestru. Dar Stuttgart mai are jucători foarte periculoşi, precum Pogrebnyak, Marica, Cacau, care ne pot pune probleme. Pericolul numărul 1 rămâne însă Hleb", a spus George Galamaz conform sportm.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
Locul din orașul Slănic, Prahova, unde s-a stabilit un perimetru de siguranță în urma surpării unei străzi. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
focsa si sotia jpg
protest fabrica Ludus jpeg
img jpg
conac le richmond jpg
Card bancar plată cu cardul FOTO Shutterstock jpg
Printul Paul Lambrino de Romania si Printesa Lia (3) jpg
vama veche foto Digital Adviser2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net