Viaţa neştiută a lui Gigel Frone. Locuieşte la hotel şi adoră bijuteriile: «Am pătimit mult»

Gigel Frone se gospodăreşte singur în camera de hotel în care locuieşte
Gigel Frone se gospodăreşte singur în camera de hotel în care locuieşte

Gigel Frone a intrat în atenţia publicului în momentul în care a participat la emisiunea "Românii au talent", în urmă cu câţiva ani. De atunci, viaţa i s-a schimbat complet: are zilnic cântări, iar din banii pe care îi câştigă îşi plăteşte camera de hotel zilnic.

Mama lui Frone a murit pe vremea când el avea 11 ani, de cancer la plămâni. Tatăl lui a fost cel care a umblat cu el din doctor în doctor, pentru a-i rezolva problemele de sănătate. Gigel suferă de Encefalopatie infantilă, boală care i-a făcut pe alţii să-l marginalizeze şi care l-a ţintuit luni la rând pe patul de spital.

De când a participat la "Românii au talent", Frone îşi câştigă singur pâinea şi îi mai şi ajută pe cei şapte fraţi. El locuieşte într-o cameră de hotel pe care plăteşte câte 70 de lei zilnic. Nu vrea nici în ruptul capului să se mute într-o garsonieră, deoarece se teme de problemele pe care ar putea să le întâmpine.

"Nu m-am gândit să îmi închiriez un apartament in Bucureşti, mi-e teamă, sunt tot felul de oameni... Eu cheltui cât îmi trebuie mie. În schimb îmi place să mă îmbrac, să îmi iau bijuterii, chiar acum recent mi-am luat ceva. Iubesc săpunurile, îmi plac foarte mult.

Gigel Frone se gospodăreşte singur în camera de hotel în care locuieşte
Gigel Frone se gospodăreşte singur în camera de hotel în care locuieşte

Nu am avut niciodată probleme să nu pot să plătesc camera în care stau, pentru că ştiu să îmi drămuiesc banii. Eu îmi strâng bani în contul meu, imi plătesc camera de hotel şi îmi mai iau o geantă, o mapă ceva... Tata e bolnav, e numai prin spitale, ţinem legătura la telefon. Îmi ajut fraţii cu bani, au nevoie si ei. Am făcut multe operaţii, numai eu ştiu cât am pătimit. Tata mergea cu mine prin spitale. Când merg într-un magazin îmi iau mai puţină mâncare şi mai multe produse de îngrijire

La 45 de ani, Frone nu a întâlnit încă o femeie pe sufletul lui, dar nici nu şi-a pierdut speranţa. "O femeie dacă vrea să mă aibă alături de ea, mă are aşa cum sunt eu... ce e în inimă contează", a mai precizat el.

cub mama theo rose carmen harra png
zodii care sunt vampiri energetici jpg
FotoJet (4) jpg
legatura dintre oana lis si catalin maruta jpg
tanara dezbracata in pat jpg
fiii lui adrian nastase jpg
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
Televizor Netflix filme telecomanda FOTO Shutterstock
dani mocanu
Razvan din Idicel la masa jpg
image
image
image
image
Google Doodle 1 Decembrie 2022
Alexis Waldrone si Petunia jpg
fiii lui adrian nastase jpg
alerta meteo
mesajele vedetelor de 1 Decembrie jpg
Parada de 1 Decembrie, Ziua Națională a României