Victor Piţurcă nu vrea să plece!

image
Piţurcă nu a avut la dispoziţie întreg lotul de jucători

Situaţia e tensionată la Universitatea Craiova. Adrian Mititelu a recunoscut cu jumătate de gură că îl agreează din ce în ce mai puţin pe Victor Piţurcă, iar acesta din urmă e dezamăgit de atitudinea celui care l-a angajat.

Patronul e supărat din cauza parcursului slab al echipei, dar şi a faptului că managerul l-a invitat destul de târziu la petrecerea de final de an.

"Mă aşteptam la mult mai mult de la Piţurcă, dar suntem la acelaşi nivel cu Unirea Urziceni. Nu ştiu dacă va mai rămâne la Craiova. Sunt şanse mai mari ca să continue decât ca să plece", a spus Mititelu. Surse autorizate susţin că, de fapt, patronul urmăreşte îndepărtarea fostului selecţioner din Bănie şi că şi-a propus să "lucreze" discret pentru a nu-şi pune suporterii în cap!

Piţi, însă, a înţeles mesajele finanţatorului, dar şi-a anunţat staff-ul că nu va ceda presiunilor. "Eu nu am venit la echipă cu bani de acasă ca să plec sau ca să mă las gonit!", le-ar fi transmis el colaboratorilor săi. În vară, managerul l-a împrumutat pe patron cu 1,5 milioane de euro.

Ştiinţa are datorii de aproximativ şapte milioane de euro, iar Mititelu a recunoscut că nu mai are bani să susţină echipa. Oltenii vor pleca în această iarnă în cantonament în Turcia pe banii unui om de afaceri care doreşte să rămână anonim.

Se simte minţit de Mititelu

Victor Piţurcă a acceptat în vară să vină la Craiova după ce Mititelu i-a garantat că va face bani pentru echipă şi i-a promis că, în cazul în care acest lucru nu se va întâmpla, va scoate la vânzare 49% din acţiunile clubului.

Cum patronul nu a făcut rost de bani, managerul s-a străduit să găsească un om de afaceri dispus să vină la Craiova, l-ar fi găsit, dar Mititelu nu s-a mai arătat dispus să vândă din acţiuni. Acest lucru l-a fi deranjat foarte mult pe Piţurcă.

FotoJet jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
Anamaria Prodan jpg
Reghe, botez Liam jpg
ferentz iohannis  jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
simley si marius jpeg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg
pestele cernobil crap mutant foto captura video twitter
Anestezie
image
image
image
image
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
calendar ortodox 2021 26 septembrie sf neagoie basarab png
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
foto1 jpeg
1231 jpg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg