VIDEO A văzut-o goală! Rochia Dianei Bart, prezentatoarea emisiunii Click!, a trezit imaginaţia colegului său

Ultima actualizare:

    Diana Bart
Diana Bart

Alexandru Constantin, gazda emisiunii Click!, difuzată de luni până vineri de la ora 22.30, la Prima Tv, a făcut constatări surprinzătoare legate de ţinuta Dianei Bart, cea cu care împarte platoul în fiecare seară. El şi-a imaginat-o pe frumoasa sa colegă goală, deşi bruneta purta o superbă rochie ivoire.    

Alexandru Constantin nu s-a putut abţine în ediţia de joi seară a emisiunii Click! şi i-a mărturisit Dianei Bart că i s-a părut că ar fi dezbrăcată în platou. Replica brunetei a scos la iveală detalii picante din dormitorul ei.

"Goală!?", s-a întrebat mirată prezentatoarea care i-a explicat colegului său că poartă o rochie deschisă la culoare care poate îl face să aibă o iluzie optică. "Este o rochie apropiată de culoarea pielii", a explicat Diana Bart.

Întrebările incomode ale colegului său nu s-au oprit însă aici. Alexandru Constantin a fost curios să afle ce ţinută îmbracă Diana seara când se bagă în pat alături de soţul său. "Dorm cu ceva pe mine", a răspuns prezentatoarea. 

simeon stalpnicul png

Colegul său a vrut însă un răspuns mai exact aşa că i-a ridicat puţin rochiţa pentru a afla dacă Diana poartă pijamale scurte sau desuuri sexy. În faţa acestor gesturi, Diana nu a putut decât să afirme că are un coleg care se pricepe foarte bine şi la textura materialelor din care sunt confecţionate piesele ei vestimentare.   

image
image
image
image
image
image
ceapa cartofi jpg
lavanda 1 jpg
telefon jpg
mancare de fasole verde jpeg
Cartofi prajiti Foto shutterstock 782040517 jpg
femeie vara rochie inflorata shutterstock 77805982 jpeg
reguli noi aeroport jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net