VIDEO Adela Popescu şi DJ Project vor cânta la închiderea FOTE!

Suntem onorati ca vom canta la inchiderea FOTE pentru ca este un eveniment foarte important. Daca nu fac performanta in sport si nu pot sa particip la olimpiada, cantand simt ca fac parte si eu din acest festival”, declara Adela Popescu.

Iubitori ai sporturilor de iarna, Dj Maxx si Dj Gino Manzotti vor sa profite de faptul ca ajung in Poiana Brasov pentru a invata sa faca snowboard chiar de la colega lor de trupa, Adela: “Noi schiem, dar vrem sa invatam sa ne dam cu placa, am luat lectii in urma cu ceva timp, dar ghinionul nostru a fost ca atunci partia era acoperita cu gheata si in loc sa ne distram ne-am ales cu vanatai. Anul acesta, din cauza programului aglomerat, lansarea noului single, a concertelor prin tara, am ratat lectiile de snowboard, dar Adela a promis ca incearca sa fie un bun instructor”, declara membrii trupei Dj Project.

Asa ca weekend-ul acesta vom canta la inchiderea Festivalului, vom schia, vom face snowboard si ne vom intoarce sambata seara pentru a canta prima data in Bucuresti noul nostru single “Vraja ta”, adauga Adela Popescu.

4 irina rimes divort 34092 jpg jpeg
olivia newton john jpeg
Catalin Botezatu png
front brad pitt gettyimages copy jpeg
6 victor ponta si daciana sarbu avere jpg jpeg
anca serea fiica jpg
Cabral si Adela Popescu   Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
10 utile salvamar steag rosu plaja 16 0 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
foto1 profimedia 0335766210 jpeg
paianjen jpg jpeg
calendar ortodox 2021 09 august sfantul apostol matia png
lucian bode untold boc 640x400 jpg
iphone 14 png
grecia