VIDEO Antonia, război pentru copil acasă la clanul Castellano


    Antonia a început cea  mai grea luptă din  viaţa ei: cea pentru  câştigarea copilului
Antonia a început cea mai grea luptă din viaţa ei: cea pentru câştigarea copilului

De ce i-a fost frică n-a scăpat! Cele mai sumbre temeri ale Antoniei s-au adeverit, ieri, când judecătorii au decis ca procesul pentru custodia micuţei Maya să se judece în Italia! Cântăreaţa şi avocatul ei vor să facă recurs, dar războiul cu clanul Castellano e abia la început!

După 24 de ore de aşteptare, Antonia a primit o veste proastă. Magistraţii de la Judecătoria sector 2 Bucureşti au decis mutarea în Italia a procesului de stabilire a domiciliului pentru micuţa Maya Rosaria (3 ani), fiica solistei şi a lui Vincenzo Castellano.

Cântăreaţa, alături de Maya (3 ani),care locuieşte de un an în Italia, la tată şi bunici

simeon stalpnicul png

Avocatul italianului, Cătălin Dancu, ceruse la înfăţişarea de pe 3 iunie ca decizia să fie luată în "Cizmă", având în vedere că micuţa este cetăţean italian şi locuieşte în Italia de mai bine de un an. Decizia de ieri nu este definitivă, iar Antonia şi apărătorul ei au cinci zile termen să facă recurs.

Avocatul cântăreţei, Ion Todan, spune că vor apela la ambele căi de atac, apel şi recurs, iar primul demers îl va face chiar azi.

Vincenzo Castellano vrea neapărat ca fiica lui să trăiască în Italia

simeon stalpnicul png

"Clienta mea nu este de acord cu mutarea procesului în Italia. Este un proces complex, ne aşteaptă un drum lung şi greu, dar clienta mea e hotărâtă să meargă până la capăt. S-ar putea ca nici instanţa din Italia să nu se simtă competentă să judece acest proces, având în vedere că instanţa română este cea care se ocupă de divorţ. Nici măcar primul termen de divorţ nu a fost fixat", a declarat avocatul Todan, pentru Click!

Întrebat dacă este un dezavantaj pentru Antonia faptul că procesul s-ar muta în ţara natală a lui Vincenzo, avocatul Ion Todan ne-a răspuns: "Legat de asta, am argumente şi pro, şi contra, însă nu e momentul să facem acum pronosticuri".

Războiul dintre Antonia şi Vincenzo Castellano, început în 2012, devine tot mai dur pe zi ce trece. Săptămâna trecută, Click! v-a prezentat în exclusivitate amănunte incendiare din dosarul pentru custodie. Din discuţiile telefonice dintre cei doi soţi, rezultă clar că italianul nu o menajează deloc pe cântăreaţă, ba chiar o ameninţă pe faţă. "Ascultă-mă puţin. Tu vorbeşti cu mine, Anto. Cu mine, personal, nu cu familia mea şi cu toţi. Cu mine. Tu vorbeşti cu mine, Anto. Eu te distrug. Dar nu ca carieră... Eu te distrug personal, Anto!", i-a spus Vincenzo artistei, care i-a răspuns îngrozită: „Mă omori?".

Între Antonia (25 de ani) şi Vicenzo Castellano (28 de ani) a fost dragoste la prima vedere. Vedeta l-a cunoscut pe Vincenzo în urmă cu mai bine de șase ani, într-un cunoscut club de fițe din Capitală, unde patron era chiar unchiul italianului. În august 2010, cântăreaţa a adus-o pe lume pe Maya Rosaria Castellano, iar un an mai târziu, în luna mai, cei doi s-au căsătorit.

Au ales să se căsătorească la o biserică catolică din Voluntari, iar ceremonia bilingvă, româno - italiană, a fost oficiată de un preot italian. În aceeaşi zi şi-au botezat şi fetiţa. Cântăreaţa şi italianul s-au despărţit la sfârşitul anului 2012. Problemele au apărut după ce s-a tot zvonit că artista ar avea o aventură pasională cu Alex Velea. Deşi au fost surprinşi de nenumărate ori în ipostaze care lasă loc interpretărilor, Antonia şi Velea nu au recunoscut niciodată că formează un cuplu. Divorţul nu s-a pronunţat încă, iar fetiţa a fost luată de Vincenzo în Italia, unde e crescută de bunici.

Antonia şi presupusul ei iubit, Alex Velea

simeon stalpnicul png

Nici italianul nu s-a lăsat mai prejos şi a acuzat-o că a avut relaţii extraconjugale şi că nu-i pasă de fapt de copil. Conform spynews.ro, italianul a scris în dosarul de divorţ că frumoasa brunetă şi-a neglijat familia.

"Încă din cursul anului 2012, relaţiile au fost grav deteriorate, în principal datorită faptului că reclamanta pârâtă a început să-şi neglijeze în mod constant familia, respectiv timpul petrecut şi acordat fiicei noastre, de subsemnatul nu mai vorbim, aspect argumentat şi de faptul că s-a angajat într-o relaţie extraconjugală, aspect de notorietate (...)

Relevant este faptul că nu a dus-o pe fiica noastră niciodată la un parc de distracţii, însă ea s-a dus lăsând-o pe Maya acasă şi multe alte aspecte de acest fel", se arată în paginile dosarului de divorţ. Cel mai probabil, soţul face referire la Alex Velea, artist cu care s-a speculat, încă de acum un an, că Antonia ar avea o relaţie. Zvonurile au fost alimentate şi de divorţul lui Velea de soţia sa, Ana.

Click! v-a prezentat detalii despre scandal

simeon stalpnicul png
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
cub claudia patrascanu gabi badalau png
Dan Negru, prezentoator Kanal D
actorii din wednesday, oripilati de mancarea romaneasca jpg
andreea esca si alexandre eram jpg
shutterstock 165207755B jpg
Fructele pe care trebuie să le ai în casă de sărbători
Cozonac
ronaldo bucurie jpg
Mohammed bin Salman FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
cub cred în românia bran png
niculae si rodica badalau jpg
În Obor, lumea  cumpără orice, de  la mezeluri la brazi jpeg
Fructele pe care trebuie să le ai în casă de sărbători
bear grylls a mancat excremente de urs in romania jpg
foto1 la sfinxB jpg