VIDEO Bote către Ioana Popescu: „Hai să facem dragoste!”

Venită să lămurească sms-urile din ultima vreme dintre ea şi designer-ul Cătălin Botezatu la emisiunea „Un show păcătos", Ioana Popescu a mai dezvăluit câteva momente picante din relaţia ei cu Bote. „Mi-a spus „Hai să facem dragoste!" Ştiam că glumeşte şi am marşat. Noi suntem foarte buni prieteni şi ştiu că 50% din ce spune Cătălin sunt lucruri la mişto. L-am invitat cu mine în Italia, dar mi-a spus că ne vedem după sărbători", a spus Ioana Popescu.

Ziarista a mai adus în discuţie şi sms-ul primit, ieri, de la designer după ce i-a cerut acordul de a posta pe facebook o reacţie cu privire la relaţia lui cu Bianca Drăguşanu. „Pot să postez?, iar el mi-a răspuns „Da, iubire! Ne vedem şi iese ce vrei tu!".

Contactat telefonic de Antena 1, Botezatu a dat-o la întors. „Ioana m-a contactat deoarece a auzit că mă împac din nou cu Bianca şi voia să scrie şi ea în revista ei. Mesajul era, da, poţi să scrii ce vrei tu şi vom vedea ce o ieşi", a declarat designerul, care a invitat-o pe ziaristă să facă un top al modelelor sale după cel al fotbaliştilor. „Dacă Ioana are nevoie vreodată de ajutor, o haită de modele o va putea ajuta. Dar va trebui să facă un top al unui sex în grup. Ar putea fi intitulat 1001 de nopţi cu 1001 modele", a adăugat Botezatu.

Designerul s-a disculpat în faţa actualei iubite, Violeta Babliuc, spunându-i că acest mesaj "Da, iubire! Ne vedem şi facem cum vrei tu" trebuia să ajungă pe telefonul ei. „Cătălin mi-a zis că acest mesaj trebuia să mi-l trimită mie. Eu cred că există o singură iubire în viaţa lui", a punctat blonda de la „Burlacul".

Pe de altă parte, Bote a recunoscut că între el şi Bianca Drăguşanu orice e posibil. „Noi tot timpul am fost un cuplu. A existat între noi o dragoste puternică. Ne-am văzut şi de sărbători. Avem un trecut pe care ni-l asumăm şi un viitor posibil. Orice e posibil: nuntă, copii", a mai spus designer-ul.

Cătălin Botezatu a încercat să o liniştească pe Violeta afirmând că o va anunţa dacă are de gând să se împace cu Drăguşanu: „Nu-mi place să joc la două capete. Violeta locuieşte cu mine şi deocamdată nu i-am dat niciun motiv să se simtă ameninţată".

Bianca nu s-a abţinut şi a încercat să bage paie pe foc între Bote şi Violeta, făcând referiri de ce Cătălin nu a luat-o cu el la Cairo unde se află acum. „Pe mine mă lua cu el peste tot: la Milano, la Londra". Replica acidă a blondei nu a întârziat să apară. „Eu am de terminat o şcoală. Sunt la Master şi am de dat, acum, nişte examene. Bianca nu ştiu dacă a avut sau a terminat o şcoală".

VEZI AICI reacţiile celor trei femei din jurul lui Botezatu

shutterstock 1833215881 jpg
cub theo rose anghel damian png
cub ioana ilie nastase png
foto 1   Radu Stefan Banica jpg
horoscop jpg
printul harry profimedia 0685156749 jpg
Mara G si Mario Mutu  jpg
FotoJet (1) jpg
Arab jpg
Volodimir Zelensky FOTO Profimedia
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 28 noiembrie stefan cel nou jpg
printul harry profimedia 0685156749 jpg
efecte busuioc 0 jpeg
autostrada jpg
Lui Niculae Bădălău i s au furat bunuri din casă în valoare de 80 000 de euro jpeg
FotoJet (2) jpg