VIDEO Cruzime fără margini: O gravidă în nouă luni a fost legată, incendiată și împușcată


    Femeia a fost împușcată de atacatorul ei (foto: WXYZ.com)
Femeia a fost împușcată de atacatorul ei (foto: WXYZ.com)

O americancă însărcinată în nouă luni a trecut prin clipe de coșmar, după ce un bărbat a legat-o fedeleș cu bandă adezivă, i-a dat foc și a împușcat-o. Femeia, în vârstă de 22 de ani, a reușit însă să se salveze și a ajuns la un spital unde a primit îngrijirile medicale necesare.

Sâmbătă dimineața tânăra și-a condus fostul iubit, despre care se spune că ar fi tatăl copilului, până la casa actualei lui iubite. Dintr-o dată, ușa garajului s-a închis, iar un bărbat necunoscut i-a pus arma la tâmplă și i-a legat mâinile și picioarele cu banda adezivă.

Femeia spune că nu-l poate recunoaște pe atacator, pentru că acesta i-a acoperit atât gura, cât și ochii cu bandă adezivă. Totuși, tânăra spune că își amintește o voce masculină care i-ar fi spus: "Știi de ce se întâmplă toate astea", scrie Huffington Post.

Atacatorul a împins-o pe femeie pe bancheta din spate a unei mașini și a dus-o pe o alee abandonată din Detroit. Acolo a turnat gaz peste ea și i-a dat foc. În timp ce femeia se rostogolea pe jos pentru a stinge flăcările care îi cuprinseseră corpul, bărbatul a tras două focuri de armă, unul dintre gloanțe nimerindu-o în spate.

Femeia s-a prefăcut moartă, așa că atacatorul ei a plecat, lăsând în urmă mașina. După ce a rămas singură, tânăra s-a urcat în vehicul și a mers până la cea mai apropiată benzinărie, unde a cerut ajutorul angajaților.

Femeia are arsuri pe spate și pe cap și se află în stare gravă, relatează un post american de televiziune. Se pare că glonțul n-a atins niciun organ vital. Copilul a supraviețuit și este sănătos, spun doctorii.

Victima spune că fostul ei iubit a fost martor la răpire, însă n-a făcut nimic ca s-o ajute. Acesta, însă, susține că dormea și că nu știe nimic despre atac. Totuși, polițiștii l-au arestat și este considerat un suspect în acest caz.

Anchetatorii consideră că posibilul motiv pentru care a fost atacată femeia este că fostul ei iubit nu voia un alt copil. Se pare că polițiștii au reușit să-l identifice și pe atacator.

cub bia khalifa fulgy png
oana zavoranu si sotul
horoscop 26 martie jpg
cub daniel nuță png
cub ravan popescu png
cub bia khalifa png
cub valentina pelinel png
narcisa suciu si Daria jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 29 ianuarie aducere moaste sf ignatie teoforul png
Takashi Jonish romanii au talent jpg
zapada buzauB jpg
atac armat jpg
Viscol puternic în Canada și America de Nord. FOTO Profimedia
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg