VIDEO Dan Capatos apare în cel mai nou clip al lui Connect-R! Vezi aici «Vedeta mea»

Ultima actualizare:

El spune o poveste tragi-comica inspirata dintr-o intamplare traita de cei doi artisti. Cortes a avut ghinionul sa se indragosteasca de o femeie prea frumoasa, ce apartine unei specii urbane din ce in ce mai intalnite - 'aspiranta'. El incearca sa ii faca pe plac cu surprize iesite din comun - de la o sedinta foto pentru ei doi pana la un concert privat cu nimeni altul decat Connect-R. Acesta este momentul in care iubita lui Cortes isi iese din rol, lasand sa se vada ca este de fapt indragostita de vedeta care nu a dormit vara trecuta.

Intrebati despre videoclip, producatorii au povestit: "Pentru scenariu ne-am inspirat din intamplarea prin care au trecut cei doi, cand Cortes si-a dat seama ca iubita lui de la acea vreme avea alte...preocupari decat sa se bucure de dragostea lui. Pe ea o interesa mai mult sa fie in prezenta lui Relu. E o poveste in care se vor regasi multi, cu un final de care ar trebui sa tina cont orice barbat pus in astfel de situatii...delicate."

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net