VIDEO După divorţul de Bogdan Stelea, Mirela Popa s-a răsfăţat în Antalya. Mori de invidie dacă vezi imaginile!

Ultima actualizare:

    Mirela Stelea a petrecut cinci zile de vis în Turcia. (Foto: Corina Olaru)
Mirela Stelea a petrecut cinci zile de vis în Turcia. (Foto: Corina Olaru)

Mirela Popa, fosta soție a lui Bogdan Stelea, a petrecut cinci zile de vis în Antalya, ocazie cu care a realizat ședința foto pentru noua sa colecție Cruise, Ali Bey Resort 2014. Noile piese vestimentare, confecționate din mătăsuri fine imprimate și bumbac cu aplicații delicate de broderie, au fost puse în valoare de modelul Ioana Marin și fotografiate de Corina Olaru în locații superbe din resortul mediteranean.

În Turcia, designerul vestimentar a fost, de altfel, și model, pentru un shooting realizat de o publicație glossy locală. Mirela a pozat în rochii extravagante, creații proprii, lângă ruinele unei colonii aparținând Greciei Antice. A trebuit chiar să își învingă frica de înălțime pentru a se urca pe un zid abrupt la 20 de metri deasupra mării.

simeon stalpnicul png

"Am tremurat de frică minute în șir. Corina Olaru a ținut să includă acest cadru deoarece era spectaculos. Am stat pe o muchie îngustă, cu picioarele în gol, la 20 de metri deasupra mării. M-am obișnuit încet-încet, după ce mi-am impus să nu mă uit deloc în jos. Celelate fotografii au fost realizate la ruinele unui vechi oraș grecesc de la vremea lui Alexandru cel Mare", declară Mirela Popa.

simeon stalpnicul png

Deplasarea în Turcia s-a suprapus cu ziua de naștere a designerului, astfel că echipa care a însoțit-o pe Mirela i-a făcut o surpriză de neuitat.

"Nu plănuiam să petrec într-un mod anume. Seara am fost tare surprinsă să îl văd pe Mr. Peter, patronul agenției prin care îmi rezerv vacanțele, să ajungă personal la hotelul din Antalya și să organizat, alături de managerii hotelului la care am locuit, o cină lângă o piscină cu roci vulcanice. Întreaga echipă cu care am plecat în Turcia a complotat la acest lucru. Am petrecut lângă o piscină cu roci vulcanice, apoi am fost invitați la un party fastuos pe gazonul din incinta Ali Bey Resort, unde luau cina peste 3000 de oameni, îmbrăcați la patru ace, și dansau pe muzica interpetată de mai mulți artiști invitați. Prezentatorul evenimentului a anunțat chiar la microfon că îmi serbez ziua de naștere în acea seară și ne-a adus la masă un tort cu artificii. A fost o seară de neuitat. I-am avut alături pe cei dragi, m-am simțit iubită și apreciată", declară Mirela Popa.

simeon stalpnicul png

Ședința foto a noii sale colecții a fost realizată la Ali Bey Resort din Side, Antalya, cu sprijinul agenției de turism Mr. Peter. Piesele vestimentare de vară se disting prin versatilitate și sunt ideale momentelor petrecute pe iaht, croazieră, la o petrecere lângă piscină sau la un cocktail pe plajă. Este cea de-a treia colecție Cruise lansată de Mirela Stelea, după precedentele fotografiate pe un iaht și pe un vas de croazieră în Dubai.

Colecția Ali Bey Resort 2014 este disponibilă pe www.mirelastelea.com și la showroom-ul Mirela Stelea (Str. Brazilia nr 52, București).

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
image
actualitate.net
image
actualitate.net