VIDEO EXCLUSIV A uitat-o de tot pe Gabi Cristea! Marcel Toader, primul Paşte împreună cu noua iubită

Ultima actualizare:

    Marcel Toader şi Mirela Constantin (Foto: arhiva personală)
Marcel Toader şi Mirela Constantin (Foto: arhiva personală)

Formează un cuplu de aproape jumătate de an, dar se comportă ca şi cum ar fi deja căsătoriţi. Marcel Toader şi iubita lui, Mirela Constantin, petrec sărbătorile pascale acasă, şi au început deja pregătirile pentru masa festivă.

Cântăreaţa de muzică populară s-a trezit în Joia Mare cu noaptea-n cap, s-a urcat pe tocuri de 15 centimenti şi a plecat la cumpărături.

simeon stalpnicul png

Însoţită de o echipă a emisiunii Click!, difuzată zilnic, de luni până vineri, de la 22.30, la Prima Tv, frumoasa interpretă a pus în coş toate cele necesare pentru ca de pe masa de Paşte să nu-i lipsească nimic.

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Ajunsă acasă, după două ore intense de shopping, Mirela (27 de ani) s-a pus pe treabă şi nu s-a oprit până nu a a copt o pască delicioasă şi a vopsit ouăle. 

"Îmi place ca în casa noastră să miroasă a pască, a sarmale, a miel şi de aceea preparăm totul, eu şi Marcel", a explicat Mirela Constantin la emisiunea Click! de joi seară. Atentă la detalii, cântăreaţa a decorat frumos ouăle vopsite şi a privit mândră rezultatul final. 

simeon stalpnicul png

"Eu prepar drobul, friptura de miel la cuptor, ea face ciorba, salata boeuf, ne completăm. Eu nu mă bag acolo unde nu-mi fierbe oala", a spus la rândul lui Marcel Toader.  

Şi interpreta de muzică etno, Claudia Ghiţulescu a făcut adevărate pregătiri pentru masa festivă. Deşi va fi plecată la Craiova, artista a preferat să vopsească ouăle la Bucureşti.

simeon stalpnicul png

"Fratele meu se va ocupa de friptură, eu am promis că fac pasca, mama face sarmale şi ciorbiţă", a spus Claudia Ghiţulescu. 

Interpreta a fost de curând la Ierusalim unde cinci zile a stat singură şi s-a rugat la Mormântul Sfânt. Ea a ţinut post, s-a rugat pentru sănătate şi poate în urma rugăciunilor îşi va întemeia şi o familie, aşa cum îşi doreşte.

image
image
image
image
image
image
mircea tatu fermier panouri solare (3) png
FotoJet (19) jpg
snow 1281636 1280 jpg
gunoi freepik jpg
profesor scoala jpg
regina maxima profimedia jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (17) jpg