VIDEO EXCLUSIV Avocatul Antoniei: «În Italia, Vincenzo are mai multe şanse»

Ultima actualizare:

    Alex Velea a început  anul 2014 cu dreptul:  s-a separat definitiv  de soţie şi a pus mâna  pe un contract “gras”
Alex Velea a început anul 2014 cu dreptul: s-a separat definitiv de soţie şi a pus mâna pe un contract “gras”

Avocatul Antoniei, Ion Todan, a confirmat faptul că mutarea procesului pentru custodia Mayei în Italia l-ar putea pune pe Vincenzo într-o poziţie mai avantajoasă faţă de clienta sa. Todan a spus că Antonia a reacţionat normal şi că era pregătită pentru această situaţie.

Ion Todan, avocatul în care Antonia şi-a pus toată încrederea că-i va readuce fiica, a declarat în cadrul ediţiei de miercuri a emisiunii Click! că decizia de astăzi a instanţei nu a reprezentat o surpriză foarte mare pentru artistă. Avocatul a spus că este un dosar complex şi că se aşteaptă ca procesul să dureze destul de mult.

„Nu a fost o foarte mare surpriză. Antonia este pregătită pentru foarte multe variante. Asta este una dintre variantele pe care le luasem în considerare. Am spus că este un dosar foarte complex mai demult şi-mi menţin afirmaţia. În principal, sunt factori ce ţin de procedură. Categoric, ar fi mult mai incomod dacă procesul va fi mutat în Italia. Niciodată nu am făcut pronosticuri, dar s-ar putea ca Vincenzo să aibă mai multe şanse să câştige custodia acolo. Este posibil. Un lucru cert în jurisprudenţa italiană, care are ca părţi un cetăţean italian şi unul străin, sunt destul de părtinitoare. Momentan, mai avem 2 căi de atac şi vom vede ce se va întâmpla. Categoric va fi un proces lung", a declarat Ion Todan pentru emisiunea Click!, difuzată de luni până joi, de la ora 22:30.

simeon stalpnicul png

Întrebat despre acuzaţiile protrivit cărora Antonia nu i-ar fi oferit nimic fiicei sale, avocatul a spus că nu ştie să existe probe în acest sens şi că se îndoieşte de acest lucru, având în vedere că artista a pregătit totul pentru ca fiica sa să aibă tot ce-şi doreşte când va veni la ea.

„Acum 2-3 săptămâni, Antonia a fost şi şi-a văzut fetiţa. Din discuţiile pe care le-am avut cu clienta mea, ştiu că Antonia i-a dus jucării Mayei. Nu ştiu dacă există probe în acest sens, dar ar fi foarte greu de demonstrat asta. Ştiu că Antonia i-a pregătit o cameră fetiţei, cu pat de prinţesă, plină cu jucării, deci mi-ar fi greu să cred că ar fi făcut economie în acest sens. Există suficient de multă practică judiciară în care instanţele au precizat că nu sunt relevante cu privire la probaţiunea moralităţii, articolele de presă. În general, din practică, instanţele analizează acte, fapte, care sunt probate în alt mod şi nu prin intermediul articolelor şi declaraţiilor din presă", a mai spus Todan.

Avocatul a mai precizat că va face tot ce poate pentru a depune la dosar tot ce este necesar pentru ca afirmaţiile Antoniei să fie probate.

Noi ne vom strădui să depunem un probatoriu care să susţină afirmaţiile clientei mele", a încheiat acesta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicoleta Gherasimoae romanca Germania FOTO captura video Tik Tok webp
image
image
image
image
image
image
injunghiat pixabay jpg
cel mai tanar pictor jpg
cirese jpg
jucarii jucarie adobestock jpg
craiova istock jpg
airbus a350 qatar airways
calculator-taxe-formular-anaf-fisc-impozit
shutterstock 1493322635 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net