VIDEO EXCLUSIV Casting pentru Oana Zăvoranu! Bruneta vrea bărbat cu bani şi cu dinţi albi. Iată propunerile Click!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Oana Zăvoranu a intrat în panică. Bruneta a ajuns la 41 de ani fără iubit. Deşi arată mai bine decât majoritatea divelor de la noi, vedeta nu reuşeşte sub nicio formă să-şi găsească perechea aşa că a apelat la ajutorul nostru

Noi ne-am pus pe treabă şi am făcut o listă de 7 masculi de la noi din ţară care ar putea să satisfacă dorinţele Oanei Zăvoranu.

Iată propunerile Click!:

Primul pe lista noastră este nimeni altul decât Cătălin Botezatu. Designerul, de vârstă apropiată cu Oana, este unul dintre cei mai doriţi bărbaţi de la noi, iar banii nu-i lipsesc niciodată din portofel, aşa că cel puţin din acest punct de vedere se încadrează perfect.

simeon stalpnicul png

La fel de mulţi bani ar putea să-i ofere şi Bogdan Vlădău, care câştigă destul de bine din contracte de imagine şi muzică. Puţin mai înalt decât Zăvo, Vlădău ar putea intra perfect nu numai în maşina brunetei, ci şi în patul acesteia.

simeon stalpnicul png

S-a văzut de câteva ori cu iubitul Andei Adam aşa că de ce nu ar atenta şi la fostul soţ al Biancăi Drăguşanu? Înalt, frumos şi cu bani, Victor Slav ar putea să-i ofere brunetei povestea de dragoste la care visează.

simeon stalpnicul png

Frumos şi cu dinţii mai albi decât mulţi alţii este şi remus Nica, prezentatorul emisiunii „Cireaşa de pe tor". Din păcate pentru Oana, formele ei apetisante nu-l atrag deloc pe Remus.

„Nu e tipologia mea de femeie. E prea fashion pentru mine. Deste scandalurile publice", a declarat Remus Nica pentru emisiunea Click!, difuzată de Prima TV, de luni până joi, de la ora 22:30.

Puţin mai mic de înălţime, dar cu muşchii mai mari decât mulţi dintre masculii din România, Dorian Popa face furori printre domnişoarele de la noi, aşa că de ce n-ar face-o şi pe Oana să cadă în mrejele lui?

simeon stalpnicul png

Nici Ştefan Stan sau Adrian Cristea n-ar putea să-i rămână indiferenţi Oanei Zăvoranu.

simeon stalpnicul png

Doi dintre cei mai doriţi bărbaţi de la noi se încadrează şi ei destul de bine în criteriile brunetei aşa că o eventuală poveste dintre ei nu ar putea fi exclusă.

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Oana, care-ţi place mai mult?

image
image
image
image
image
image
Regele Charles jpg
avion pixabay jpg
vin roma istock jpg
Întâlnirea secretarului general al NATO, Jens Stoltenberg, cu președintele României, Klaus Iohannis, la Cotroceni. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
topor shutterstock1 jpg
index jpg
femeie zambet buchet trandafiri roz (2) jpg
rosii tomate istock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net