VIDEO EXCLUSIV Cum ar putea Radu Vâlcan să-şi păstreze numele. Ce condiţie îi pune tatăl său!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Vasile Vâlcan, tatăl actorului de telenovele, a solicitat magistraţilor de la Judecătoria sectorului 6 modificarea numelui pe care îl poartă acum fiul său, Radu Vâlcan. Bărbatul a consultat un avocat şi este decis să-l pedepsească pe iubitul Adelei Popescu. Bărbatul ar putea totuşi să renunţe, dacă fiul său i-ar îndeplini o mare dorinţă! 

La cei peste 60 de ani ai săi, Vasile Vâlcan munceşte de dimineaţa până seara ca taximetrist şi se descurcă greu cu salariul minim pe economie din care trebuie să achite chiria, dar şi medicamentele pe care le ia lunar, pentru inimă.

simeon stalpnicul png

"Lucrez de la şapte dimineaţa la şapte seara. În jur de 30-40 de lei îmi rămân pe zi. Nu am bani de medicamente. Îmi cumpăr doar doza pentru a doua zi. Eu sunt sărac, el e bogat. Am încercat să iau comenzi din zona undă stă bunica sa. Au fost, dar nu erau făcute de Radu ", a declarat, deyamăgit, Vasile Vâlcan, la emisiunea Click! de la Prima TV.

Deşi fiul său nici nu vrea să audă de el, Vasile Vâlcan ar putea să se răzgândească în privinţa cererii formulate la judecătoria sectorului 6.  Bărbatul a lăsat să se înţeleagă că nu ar mai avea pretenţii asupra numelui dacă Radu Vâlcan ar avea un fiu. Acesta l-ar lăsa pe copil să poarte numele Vâlcan.

Citeşte şi:

VIDEO EXCLUSIV Tatăl lui Vâlcan: «Radu a fost agresiv cu mine»

EXCLUSIV «Vâlcan nu merită numele pe care îl are acum!»

VIDEO

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
gaura Antartica jpeg
masa de paste shutterstock jpg
wizz air avion jpg
image png
iepure paste istock jpg
oua jpg
image png
1 pasca oua rosii cozonac 1706149666 jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net