VIDEO EXCLUSIV De ce-şi lasă Stelea nevasta? Care au fost problemele ce au dus la eşecul mariajului cu Mirela

Ultima actualizare:

    stelea
stelea

Eşecul mariajului Mirelei şi al lui Bogdan Stelea era inevitabil. Se pare că problemele dintre cei doi i-a făcut să se înstrăineze unul de celălalt.

Jurnalista Anca Bejan a declarat în cadrul ediţiei de luni a emisiunii „Click!" că unul dintre subiectele de discuţie eterne dintre Mirela şi Bogdan Stelea a fost nimeni alta decât fosta iubită a sportivului Lili Sandu. Jurnalista Click! spune că cei doi viitori foşti soţi nu au mai avut o vacanţă de un an şi că divorţul i-a adus şi beneficii Mirelei.

„Lili Sandu a fost şi va rămâne un subiect de discuţie între Mirela şi bogdan stelea. În 2010, la o prezentare, cei doi s-au certat foarte tare din cauză că ea era prea mondenă şi încerca să aibă o relaţie cu presa. Mirela şi Bogdan nu au mai avut o vacanţă de un an. Mirela numai astăzi a câştigat 5.000 de euro, la doar o zi de la anunţul divorţului. O rochie semnată Mirela Stelea valorează peste 1000 de euro", a spus Anca Bejan în cadrul emisiunii „Click!", difuzată de Prima TV, de luni până vineri, de la ora 22:30.

Anca Bejan a mai spus că distanţa dintre cei doi şi gelozia au fost alte motive care au dus la destrămarea căsniciei vedetelor. Jurnalista spune că cea care a luat decizia a fost la fel ca şi prima dată Mirela, însă că cei doi au ajuns la un comun acord.

Ochii care nu se văd se uită, distanţa, gelozia - toate adunate au dus la separarea celor doi. Mirela a fost cea care a luat decizia de a pune capăt căsniciei. Ei au vorbit foarte degajat şi au decis de comun acord. Mi-e greu să cred că se vor răzgândi. Bogdan a pierdut-o pe Mirela. S-au pierdut unul pe celălalt. Trăiau vieţi separate de foarte mult timp", a mai spus jurnalista.

Aceasta a precizat că, în momentul de faţă, fosta iubită a lui Stelea, Lili sandu se află în State, unde încearcă să-şi facă o carieră în cinematografie.

„În prezent, Lili Sandu se află în America, unde-şi încearcă norocul în actorie, dar nu prea are succes", a încheiat Anca Bejan de la Click!.

image
image
image
image
image
image
Kefalonia, Grecia FOTO Shutterstock
Derinkuyu orasul subteran FOTO wikipedia org jpg
Casă curată și frumoasă, Foto Pixabay (2) jpg
tatuaj henna freepik jpg
gradina freepik jpg
vouchere vacanta concediu card 800x600 1 jpg