VIDEO EXCLUSIV Jorge şi fosta soţie, scandal pentru banii copilului

Ultima actualizare:

    Jorge, aici alături de fosta  soţie, Alina şi de fetiţa lor,  Karina, acum în vârstă  de 5 ani, pe vremea când  formau o familie fericită
Jorge, aici alături de fosta soţie, Alina şi de fetiţa lor, Karina, acum în vârstă de 5 ani, pe vremea când formau o familie fericită

Au divorţat în urmă cu doi ani, amândoi s-au recăsătorit, iar acum se ceartă mai rău ca niciodată din cauza banilor. Alina Laufer l-a dat în judecată pe fostul ei soţ, George Papagheorghe, alias, Jorge, nemulţumită că acesta nu şi-a ţinut promisiunea făcută după despărţire.

Socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg, mai ales atunci când e vorba de mulţi bani. Alina Laufer (31 de ani) şi George Papagheorghe (32 de ani) au divorţat amiabil, la notar, în 2012 după 10 ani de iubire.

"Atunci, la notar, i-am cerut lui George o pensie alimentară de 1.500 de lei, apoi, la vreo lună, când a fost vorba de partaj, i-am lăsat o afacere pe care o aveam în comun. Pentru că el nu a dorit să-mi cedeze mie partea lui, i-am dat-o cu condiţia să-mi mărească pensia alimentară pentru fetiţă la 1.000 de euro", ne-a povestit Alina, acum căsătorită cu omul de afaceri evreu Ilan Laufer. Înţelegerea dintre cei doi foşti soţi a durat însă puţină vreme, căci Jorge, adupă ce s-a văzut cu firma pe mână, a uitat de promisiunea făcută.

Surse din anturajul celor doi ne-au povestit cum au stat lucrurile de fapt. "El i-a plătit Alinei doar şase luni, însă de un an încoace, din mai 2013, i-a trimis doar 1.500 de lei pe lună. Tot Jorge a dat-o în judecată în mai anul trecut, insistând pentru micşorarea pensiei, motivând că are venituri mici, dar ulterior, după două luni, a renunţat la proces. A vrut să cadă la pace cu Alina, însă ea i s-a plâns că are cheltuieli mari cu grădiniţa, care costă 7.000 de euro pe an. El a zis ca nu are bani şi că nu a fost alegerea lui să o ducă pe Karina (5 ani) la o grădiniţă atât de scumpă", ne-au povestit sursele noastre.

De data asta, văzând că vorbele şi promisiunile nu au nici o valoare, iar afacerea deja a pierdut-o, Alina a apelat la judecători şi a deschis luna trecută un proces pentru a-l obliga pe Jorge să achite toată suma la care s-au înţeles, adică 1.000 de euro pe lună. "E adevărat, în martie am cerut executarea silită. Am fost la executor, însă am aflat că instanţa mi-a respins cererea. Nu ştiu deocamdată din ce motive", ne-a explicat Alina Laufer.

Deşi e acuzat de zgârcenie de fosta nevastă, Jorge nu ar avea motive să se plângă din cauza banilor. Din martie 2013, el prezintă show-ul "România dansează" (Antena 1), de unde încasează aproximativ 2.500 de euro lunar. În plus, ca solist, Jorge are un tarif cuprins între 1.000 şi 1.500 de euro, în funcţie de eveniment.

Alina şi Jorge s-au căsătorit cu partenerii lor anul trecut

Alina Crăciun şi George Papagheorghe au divorţat la sfârşitul anului 2012, în termeni amiabili, la notar. Nu au avut timp să sufere prea mult după această decizie şi fiecare şi-a găsit sufletul pereche. Roşcata s-a căsătorit vara trecută, pe 1 iunie, cu un afacerist evreu, Ilan Laufer (29 de ani), într-o atmosferă de basm. Nici fostul soţ nu a fost mai prejos la acest capitol. Interpretul Jorge s-a cununat civil în august, anul trecut, cu o femeie de succes în domeniul afacerilor, mai mare cu zece ani decât el, Ramona Podea (41 de ani). Cei doi au avut parte de o petrecere de pomină la un restaurant din Herăstrău.

Alina s-a recăsătorit cu omul de afaceri Ilan Laufer

simeon stalpnicul png

Jorge, alături de actuala soţie, Ramona

simeon stalpnicul png

Jorge, expert în sutiene! Uite cum măsoară o balerină la România Dansează

Prezentatorul România Dansează, Jorge fuge din România!

E coleg cu Andreea Bălan la Antena 1

Jorge s-a născut pe 22 iunie 1982 în Constanţa. S-a remarcat în 2003 la concursul "Popstars" de la PRO TV, apoi a făcut parte din trupa Cocktail, care s-a destrămat în 2005. În 2010 intră în echipa de la Antena 1 şi prezintă, alături de Alina Crişan, emisiunea "Cântă dacă poţi". În 2012 a fost câştigătorul de la "Te cunosc de undeva!", iar din 2013 devine prezentatorul show-ului "România dansează", tot la Antena 1.

Şi ei s-au judecat pentru pensii alimentare

Mai multe cupluri VIP au ajuns în instanţă pentru pensia alimentară a copiilor lor. Vica Blochina, fosta iubită a lui Piţurcă, l-a dat în judecată pe selecţioner ca să-şi recunoască băiatul şi să-i plătească pensie alimentară. Procesul a durat aproape doi ani. Şi antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, s-a judecat cu fosta soţie, Mariana Pfeiffer, pentru drepturile băneşti ale fiului lor, Luca. Iniţial, antrenorul îi plătea 7.000 de lei pe lună, sub formă de produse, dar fosta soţie a cerut bani cash.

În replică, Reghe a cerut diminuarea sumei la 3.000 de lei. În martie 2012, la nouă ani după divorț, Dan Petrescu a aflat cu surprindere că a fost dat în judecată de fosta soție, care cerea o pensie alimentară mai mare, întrucât fetele, Rebecca (19 ani) şi Beatrice Chelsea (15 ani), au crescut și au alte nevoi. Ulterior, cei doi s-au înţeles ca antrenorul să le plătească studiile în străinătate.

image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 25 februarie sfantul tarasie png
liudmila navalnaia tw5 jpg
car dashboard 2667434 1280 jpg
gloves 4888840 1280 jpg
dubai jpg
pensionari jpg
Gala Premiilor Gopo jpg
trei crime bordel viena jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net