VIDEO EXCLUSIV Lesko, cum scapi de burtica asta în două săptămâni?


    La aproape  două săptămâni  după ce a devenit  mămică, se văd şi  primele urme pe  trupul cântăreţei (Fotografii: Sorin Puiu)
La aproape două săptămâni după ce a devenit mămică, se văd şi primele urme pe trupul cântăreţei (Fotografii: Sorin Puiu)

Nu încape îndoiala că Anna Lesko (35 de ani) e o mămică frumoasă din cale afară! Solistei îi prieşte maternitatea, iar asta se vede cu ochiul liber. Fotoreporterii Click! au surprins primele poze cu cântăreaţa de la Chişinău, după ce aceasta a adus pe lume o minunăţie de băiat, în urmă cu două săptămâni.

Anna Lesko face parte din categoria mămicilor VIP care au arătat senzaţional în timpul sarcinii. La fel ca Dana Rogoz, Anca Serea sau Cristina Rus, focoasa cântăreaţă s-a menţinut într-o formă fizică de invidiat. Totuşi, după naştere şi în urma alăptării au început să se vadă şi primele urme pe trupul Annei. Cântăreaţa a fost nedezlipită de băieţelul ei, Adam, până miercuri, când a profitat de vremea frumoasă şi a ieşit la o scurtă promenadă în zona Dorobanţi.

Anna, care e toată numai un zâmbet, a ieşit machiată şi coafată impecabil

simeon stalpnicul png

Machiată şi coafată impecabil, Anna nu a renunţat la cochetărie şi a optat tot pentru o ţinută specifică garderobei ei. Doar că, de data asta, a acoperit mai multă piele ca oricând. Anna a purtat o rochie neagră şi largă şi a apelat la un artificiu, o vestă lungă, pentru a masca kilogramele în plus. Click! a aflat că Lesko are agenda plină de concerte şi va reveni pe scenă pe 30 aprilie, fix la o lună după ce a născut, deşi va fi lăuză. Totuşi, solista ar trebui să găsească urgent o soluţie pentru a scăpa de kilogramele în plus, dacă vrea să urce pe scenă la fel de sexy cum ne-a obişnuit.

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Mai mult, impresarul Annei, Florin Nedelcu, a declarat recent pentru Click! că Anna "se va apuca imediat de sală, ca să revină în formă". Deocamdată, solista a fost surprinsă de fotoreporterii Click! în timp ce-şi clătea ochii la vitrinele cu pantofi elaganţi, şi nu transpirând în sălile de sport. De altfel, proaspăta mămică a renunţat la tocuri şi a purtat o pereche de ghetuţe comode.

După naştere, Anna a renunţat la şofat şi preferă să stea pe bancheta din spate a maşinii

simeon stalpnicul png

Cântăreaţa a zăbovit aproape o oră într-un magazin de pantofi şi a probat tot ce i-a picat în mână. Nici un moment însă nu s-a dezlipit de telefonul mobil, pe care l-a butonat non-stop. Cel mai probabil, ca o mămică grijulie, a vrut să fie ţinută la curent cu tot ce face odorul ei. Indecisă, Anna nu a cumpărat nimic şi, după ce şi-a limpezit mintea a plecat spre casă, unde o aşteptau iubitul şi bebeluşul ei.

Anna se iubeşte de trei ani cu DJ Vinny

Anna Lesko (35 de ani) se iubeşte de mai bine de trei ani cu Adrian Neniţă (28 de ani), zis Dj Vinny, care este cu şapte ani mai tânăr decât ea. DJ Vinny provine dintr-o familie de muzicieni, cântă la pian de la patru ani şi are un CV bogat. A mixat în cluburi importante din Madrid şi Barcelona. De când e tătic, acesta este responsabil pentru achitarea facturilor, plimbatul câinelui şi, cel mai important, aprovizionarea frigiderului. Fotoreporterii Click! l-au surprins recent într-un supermarket din Capitală cu căruciorul plin de cumpărături.

Şi-a ascuns sarcina până în luna a şaptea

Anna a ales să ţină sarcina secretă până în luna a şaptea, iar hainele largi de scenă au ajutat-o să-şi ascundă burtica. Cântăreaţa a născut pe 29 martie, la Maternitatea Polizu, din Capitală. Ea a adus pe lume un băieţel sănătos-tun, care a primit nota 10 din partea medicilor. Micuţul Adam a cântărit la naştere 3,300 de kilograme şi a avut 52 de centimetri.

simeon stalpnicul png

FOTO Anna Lesko îşi prezintă băieţelul fanilor pe bucăţi! «Arată-ne o poză cu adevărat despre el»

FOTO Emoţionant! Cum îşi petrece Anna Lesko primul weekend ca mămică

EXCLUSIV Proaspătă mămică, Anna Lesko nu se poate sta acasă cu băieţelul ei

cub camelia șucu (1) png
cub lia bugnar theo rose png
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
cub ioana nastase png
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
Horoscop zilnic 31 mai 2022 jpg
ispite masculine insula iubirii sezonul 6 jpg
cub Kirstie Alley
image
image
adevarul.ro
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 7 decembrie sf filofteia de la arges icoana de sorin vintzeanu jpeg
accident pasajul unirii 6 decembrie 2022 (7) png
index jpg
mititelu jr 3 jpg
cap Charles III   GettyImages 1243368615 jpg
vremea polei jpeg