VIDEO EXCLUSIV Mai tare ca Andreea Marin! Diana Bart a călcat pedala de acceleraţie, dar a rămas cu permisul în buzunar

Ultima actualizare:

    Lucrează în  televiziune  din 2003 (Fotografii: Zoltan Lorencz/arhiva personală)
Lucrează în televiziune din 2003 (Fotografii: Zoltan Lorencz/arhiva personală)

Diana Bart, prezentatoarea emisiunii Click!, difuzată zilnic, de luni până vineri de la ora 22.30, la Prima Tv, nu a avut atâta ghinion în trafic ca Andreea Marin. Deşi a călcat şi ea prea tare pedala de acceleraţie, bruneta a reuşit să-i convingă cu şarmul ei pe oamenii legii să-i lase permisul în buzunar.

Andreea Marin va ajunge în instanţă după ce s-a ales cu permisul suspendat pentru 90 de zile. Ea a contestat procesul verbal pe care i l-au făcut poliţiştii în urmă cu aproape o lună. A gonit prin oraş cu 104 kilometri la oră într-o zonă unde limita de viteză era 50 de kilometri. Diana Bart a avut mai mult noroc la volan. Frumoasa prezentatoare a emisiunii Click!, difuzată zilnic de luni până vineri de la 22.30 la Prima Tv, a povestit în ediţia de joi a producţiei că oamenii legii au fost îngăduitori cu ea, chiar dacă a apăsat prea tare pedala de acceleraţie.

simeon stalpnicul png

"Eu rulam pe autostrada Bucureşti-Ploieşti cu 179 km la oră. Argumentul cu care i-am «convins» pe poliţişti a venit în momentul în care le-am prezentat actele. S-au uitat mai bine în buletin şi au văzut că era ziua mea de naştere. Am scăpat basma curată. Mi-au dat, ce-i drept, o mică amendă, pentru că nu purtam centura de siguranţă", a explicat Diana Bart. 

Citeşte şi:

Andreea Marin se judecă cu Poliţia pentru carnet

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net