VIDEO EXCLUSIV Marian Mexicanu, primele declaraţii după scandalul cu Cornelia Catanga


    Marian Mexicanu
Marian Mexicanu

Recunoaşte că a greşit, că discuţia dintre el şi soţii Pădureanu a degenerat şi şi-a cerut scuze public. Marian Mexicanu, acordeanistul care a fost acuzat că a bătut-o pe cântăreaţa de muzică lăutărească, a făcut primele declaraţii despre incident la emisiunea Click! de la Prima Tv.   

La mai bine de o lună de la scandalul dintre Marian Mexicanu şi soţii Cornelia Catanga şi Aurel Pădureanu, acordeonistul a venit în platoul emisiunii Click! şi a acceptat să vorbească despre mtivele care au dus la ceartă şi spitalizări.

"Noi am fost prieteni 20 de ani. Am împărţit scena ca o familie. Au fost neînţelegeri între noi şi din cauza banilor, însă nu acest lucru a fost motivul scandalului. Am avut o discuţie din cauza programului. Eram într-o zi mai proastă. Soţia mea suferise trei intervenţii chirurgicale într-o singură zi şi era internată la Terapie Intensivă.

Pentru că ei cântau mai puţin, ne-am luat la bătaie la propriu. Aurel Pădureanu a sărit la mine şi m-a strâns de gât spunându-mi că eu vreau să fac legea în restaurant. A fost şi problema banilor, abacşişului. Cornelia mai punea deoparte. Sunt nişte acuzaţii, este adevărat, dar pot să fac testul cu detectorul de minciuni", a spus Marian Mexicanu la emisiunea Click!. 

simeon stalpnicul png

Acordeonistul a recunoscut că a văzut roşu în faţa ochilor în momentul în care cei doi soţi au început să urle la el. 

"Mitică Pădureanu mi-a zis lucruri care m-au înfuriat, de genul: «Auzi, mă tu vrei să ne baţi?! Fii atent ce faci cu mine. Dacă te pui cu mine, eu te distrug!». Apoi m-a luat de gât. I-am spus că în acest caz noi doi avem o problemă, că noi chiar o să ne batem. L-am înjurat bărbăteşte pe nea Mitică.

Cornelia m-a blestemat să fac sex cu fetiţa mea de şapte ani, care era cu mine acolo. Atunci am pus mâna pe geanta Corneliei şi i-am dat cu ea în cap. Pădureanu a sărit la mine. Nu s-a dat cu niciun scaun, băiatul meu nu a pus mâna pe cuţit.  Eu am primit în acea ambuscadă, o sticlă sau o solniţă şi m-am ales cu tăieturi la mâna dreaptă", a explicat Marian Mexicanu.

simeon stalpnicul png

În urma incidentuluil cei doi au avut nevoie de îngrijiri medicale. Acordeonistul a stat internat în spital, a suferit atacuri de panică şi a intrat în depresie. Acum, el spune că s-a împăcat cu soţii Pădureanu, însă nu poate să uite că cea care şi-a încălcat promisiunea a fost Cornelia Catanga.

"Ea a râs de mine că am plâns la telefon şi mi-am cerut iertare cu lacrimi. Da, aşa a fost, dar ea a spus tuturor acest lucru. E urât! Am plâns din suflet. Eu am fost dat afară de la acel restaurant şi am pierdut foarte mulţi bani. Nu am avut cu ce să-mi cresc copiii", a mai spus Marian Mexicanu, care şi-a reluat activitatea artistică.

cub anamaria prodan png
Kanye West si Julia Fox jpg
catalin remus avocatul31 jpg
masina culita jpg
foto1 catuse badalau INQUAM Photos Sabin Cirstoveanu jpeg
cub catalin botezatu png
cub horoscop 1 gif
Ceapă
combustibili alimentare benzina motorina pompa foto shutterstock
catalin botezatu
image
image
image
image
masina culita jpg
Țestoasa Jonathan jpg
Printul Harry jpg
foto1 catuse badalau INQUAM Photos Sabin Cirstoveanu jpeg
Studentele și au acoperit părțile intime cu pălăriile jpg
catalin remus avocatul31 jpg