VIDEO EXCLUSIV Nici vorbă de armistiţiu, se înteţeşte războiul!

image
Antonia cu fetiţa sa

Nu a fost loc de împăcare. Antonia şi soţul ei, Vincenzo Castellano, continuă lupta prin tribunale pentru custodia Mayei. Italianul nu numai că nu concepe ca fetiţa să locuiască în România, ci vrea să fie sigur de câştig şi a cerut să mute războiul pe teritoriul lui, în Italia. 

Antonia suferă cumplit. Lupta pe care a pornit-o pentru a-şi aduce fetiţa lângă ea pare că nu are sfârşit. Ea şi soţul ei nu au reuşit să ajungă la o înţelegere. De dragul micuţei ei, Antonia era dispusă să-şi stabilească până şi domiciliul în Italia, iar reşedinţa în România.

Antonia a ieşit zâmbitoare de la proces, alături de avocatul ei, Ion Todan

simeon stalpnicul png

Asta ar fi însemnat ca Maya să locuiasă alături de mama ei, în România, cât timp ar fi mers la grădiniţă sau la şcoală, tocmai pentru ca Antonia să se poată ocupa mai mult de fetiţa sa.

Tatăl lui Vincenzo, Ciro Castellano, a ţinut să fie prezent la Judecătorie  

simeon stalpnicul png

În vacanţe, copilul ar fi stat la tatăl său, în Italia. Se pare că Vincenzo nici nu a vrut să audă de aşa ceva.

Nu vrea ca Maya să plece din Italia. Ieri, când el şi Antonia ar fi trebuit să vină în faţa magistraţilor de la Judecătoria Sectorului 2 pentru a anunţa ce decizie au luat, italianul a preferat să-şi trimită avocatul şi pe tatăl său, Ciro Castellano, pentru a-i face o "surpriză plăcută" soţiei sale.

Vincenzo Castellano nu a putut ajunge la o înţelegere cu soţia sa

simeon stalpnicul png

Asta a spus că i-a pregătit cântăreţei apărătorul lui Vincenzo, Cătălin Dancu. Atunci când a ajuns în faţa judecătorilor, în şedinţă secretă, Dancu a cerut ca procesul să fie mutat în Italia pentru că Maya (3 ani) este cetăţean italian.

"Fetiţa nu este numai cetăţean italian, este şi român, prin lege", a precizat însă avocatul Antoniei, Ion Todan. Oricum, până când instanţa va hotărî ce se va întâmpla cu procesul din România, cântăreaţa va sta tot departe de Maya. Doar vizitele scurte pe care le face în Italia, sub supraveghere strictă,  îi mai alină dorul de micuţa ei. 

bani banca bancnote jpeg
FotoJet jpg
florin salam jpeg
FotoJet (1) jpg
257632721 283109130493372 5231993439749515723 n jpg
David Popovici castiga proba de 50m liber la campionatele europene de inot LEN European Aquatics in Otopeni Ilfov 8 iulie 2022 FOTO Inquam Photos / George Calin
andrew tate 1 PNG
FotoJet (2) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 14 august sf proroc miheia png
1 Uttam Parmar jpg
functionar banca jpeg
Campaniile lui Mihai Viteazul jpeg
TikTok oameni ilustratie retea sociala smartphone FOTO Shutterstock
bani banca bancnote jpeg