VIDEO EXCLUSIV Oana Ioniţă se pregăteşte de botezul băiatului ei! Uite ce rochie va îmbrăca

Ultima actualizare:

    Oana Ionita
Oana Ionita

Oana Ioniţă se pregăteşte să fie din nou mireasă! Vrea să îmbrace din nou rochia albă, dar la braţul aceluiaşi mire. Nu vă speriaţi, căci fosta „Bebeluşă" nu are probleme în căsnicie. Pur şi simplu va îmbrăca o rochie diafană la botezul băieţelului ei, Mihai Maxim.

Pe ultima sută de metri, Oana şi fetiţa ei, Isabela, au mers la o casă de modă pentru probele finale ale ţinutelor.

simeon stalpnicul png

Cu doar 3 zile înainte de botezul micuţului Mihai Maxim, Oana a intrat în febra pregătirilor. După ce s-a ocupat pe îndelete de aranjamentele din local, de alegerea meniului şi de ţinutele bărbaţilor casei, blonda şi-a făcut timp să meargă la croitor.

„Tot ce am în casă şi tot ce e în comerţ, nimic nu-mi vine, nimic nu-mi place. Femeile după naştere sunt foarte pretenţioase şi fiţoase. Pentru mine e un fel de a doua nuntă. Mi-a plăcut atât de mult la nunta mea încât acum sunt mireasă pentru a doua oară cu acelaşi mire.

Ne-am, chinuit la model, am schimbat vreo 4-5. Nu sunt Cindy Crowford în momentul de faţă şi tocmai de-asta recomandarea stilistei mele a fost că ar fi bine să merg pe modelul acesta, pe care să aplicăm notele muzicale. La anul, la următorul copil, tot aşa o să-mi fac o rochie.Nici nu-i spun lui Florin, că dacă mă aude mă dă afară din casă. Incă un copil?!!!! Tematica botezului este muzica", a declarat fosta „Bebeluşă" pentru emisiunea Click!, difuzată de Prima TV, de luni până joi, de la ora 22:30.

Micuţul Maxim, pe care Oana şi soţul ei îl alintă Burduşel, este dirijorul întregului eveniment.

„Mihai Maxim o să aibe o ţinută când o să ajungă la Biserică şi o ţinută de prinţ după. Vrem să-l îmbrăcăm în dirijor", a mai spus vedeta.

FOTO Uite ce meniu sofisticat va avea Bebeluşa Oana la botezul băieţelului ei!

image
image
image
image
image
image
Medic doctor spital FOTO Shutterstock jpg
fericire pexels jpg
62264654 jpg
sarpe shutterstock 2259389283 jpg
calendar ortodox 2021 8 iunie sf teodor stratilat png
actrita freepik jpg