VIDEO EXCLUSIV Oana Roman numără zilele până la nuntă! Cum stă cu pregătirile

Ultima actualizare:

    Oana Roman
Oana Roman

Se pare că Oana Roman a reuşit să treacă peste problemele de sănătate în timp util şi să se poată ocupa aşa cum se cuvine de organizarea celor mai importante evenimente din viaţa sa: nunta cu tatăl fetiţei sale, Marius Elisei, şi botezul micuţei Maria Isabela.

Oana Roman a vorbit în cadrul unui interviu telefonic acordat emisiunii Click! despre stadiul pregătirilor pentru nunta cu Marius Elisei şi botezul fiicei lor, Maria Isabela. Fiica fostului premier Petre Roman a spus că la organizarea evenimentului au ajutat-o mulţi prieteni, dar soţul ei.

„Am intrat pe linie dreaptă şi sunt extrem de perfecţionistă. Mă ajută naşa fetiţei, Marius Catinca şi două prietene care au firme. O prietenă mi-a făcut invitaţiile, care sunt absolut spectaculoase. Decoraţiile sunt superbe. Pentru rochie am ales un model mai clasic. Marius ştie cum o să arate rochia. Săptămâna asta voi merge la o primă probă. Voi avea 2 rochii, pentru că voi avea una pentru botezul fiicei mele şi una pentru cununia religioasă. Cei de la Palatul Ştirbei mă ajută şi ei cu foarte multe lucruri. Am rezolvat şi cu verighetele, pentru că Diana Bişinicu ne-a ajutat să nne alegem verighetele. E multă bătaie de cap, mai ales că trebuie să organizăm două slujbe: pentru botez şi pentru nuntă", a declarat Oana Roman pentru emisiunea Click!, difuzată de Prima TV, de luni până vineri, de la ora 22:30.

Se pare că atmosfera la mult aşteptatul eveniment va fi animată de numeroşi artişti îndrăgiţi din industria muzicală autohtonă. Oana Roman a mărturisit că pentru ea este foarte important ca în ziua nunţii să aibă alături oamenii importanţi, mai ales având în vedere că vine după o perioadă dificilă în care a fost la un pas să piardă totul.

„Vom avea o trupă de bază care va cânta toată noaptea. Va veni pepe, Elena Gheorghe, Dragoş Chircu, o să vină şi Catanga cu un taraf. Pentru mine cel mai important este ca prietenii pe care i-am invitat şi oamenii pe care i-am chemat să fie alături de noi, vor fi acolo. Am nevoie ca lumea să fie lângă mine, având în vedere situaţia prin care am trecut. După ce m-am externat mi-a fost mai greu, dar am putut da telefoanele necesare şi Marius a mers după lucruri. De câteva zile, am început să mă pot deplasa şi eu", a mai spus aceasta.

Oana a spus că este fericită că părinţii săi îi vor fi alături în ziua nunţii. Vedeta nu a vrut să dezvăluie numele naşilor, mulţumindu-se să spună că sunt persoane foarte dragi ei şi soţului său.

„Naşii noştri sunt nişte prieteni apropiaţi, pe care-i iubim foarte tare, dar care nu sunt perspoane publice. Mama mea are emoţii foarte mari. Mă întreabă mereu dacă mă poate ajuta cu ceva. Se preocupă foarte mult şi mă întreabă dacă mă poate ajuta. Evident că tata va veni la nuntă. Va fi acolo. Noi ne vom schimba şi ne vom aranja la Palatul Ştirbei. Acum nu mai urmez niciun tratament, sunt stabilizată şi nu a mai fost nevoie de tratament", a încheiat aceasta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
concert gif
image
image
image
image
image
image
fotbal jpg
ana aslan captura video png
condimente png
venetia shutterstock 245507692 jpg
tyffany santos londra profimedia jpg
ioana cea nebuna captura video jpg
kevin cel mai inalt caine guinness world records jpg
vreme plaja vara pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net