VIDEO EXCLUSIV «Pamela de România», la a cincea operaţie la sâni


    „Pamela de România” şi-a schimbat de trei ori implanturile (FOTO: Sever Gheorghe)
„Pamela de România” şi-a schimbat de trei ori implanturile (FOTO: Sever Gheorghe)

Simona Traşcă (34 de ani) alias „Pamela de România” şi-a schimbat în nenumărate rânduri implanturile, iar acum o va face din nou. În 2004 şi-a pus primele silicoane, de 250 ml.

După şapte ani, le-a schimbat cu unele de 350 ml. Apoi a urmat o operaţie de urgenţă din cauza unui strat de grăsime care îi putea sparge implantul. La trei luni după a doua operaţie, Simonei i s-a sucit siliconul de la sânul stâng şi a trebuit să se opereze din nou.

simeon stalpnicul png

"Am dureri mari la sâni şi vreau să scap de cicatrici. Din cauza mofturilor mi-am pus sănătatea în pericol. Sunt la a cincea operaţie la sân şi a treia la nas, însă nasul este cea mai mare grijă a mea pentru că mă sufoc noaptea în somn", a spus Simona Trașcă, pentru Click! .

simeon stalpnicul png

De asemenea, "Pamela de România" şi-a mai făcut câteva operaţii şi la nas, iar acum are probleme mari, care o vor costa aproximativ 5.500 de euro. Singurul estetician în care mai are încredere este dr. Kasem Abu Bakr.

simeon stalpnicul png

"Din păcate, până acum a fost operată în grabă. După consult s-a constatat că sânul stâng este mai ridicat. Are cicatrici amplasate de cutia toracică, ceea ce face ca durerile să fie greu de suportat. De data aceasta, vom interveni pentru ultima oară, cu laser, cu implanturi personalizate, pentru a egala sânii şi să-i conferim acel bust pe care l-a vrut dintotdeuna. Recuperarea va fi foarte rapidă. Intervenţia va fi realizată prin mamelon", a declarat esteticianul vedetelor la emisiunea Click! de la Prima Tv. 

VIDEO

Gabriel Apostol, fost concurent Masterchef
cub gabriel apostol png
Bărbatul care a băut alcool zilnic, timp de 30 de ani
andreea ibacka si majda jpg
zodii care imprumuta bani jpg
harry si meghan jpg
FotoJet (2) jpg
mihaela radulescu jpg
Vladimir Putin FOTO SHUTTERSTOCK
pod blaj jpg
image
image
image
image
viespile ucigașe jpg
Bărbatul care a băut alcool zilnic, timp de 30 de ani
inselat jpeg
Klaus Iohannis si Alina Gorghiu jpg
foto2 liliana jpg
calendar ortodox 2021 2 decembrie sfantul prooroc avacum bizant sec xiv jpeg