VIDEO EXCLUSIV Pictoriţa din castel, mireasă! Cum va arata rochia pe care o va îmbraca în ziua nunţii


    Claudia Ghiţulescu (35 de ani)  s-a lansat în muzică cântând  etno, dar acum interpretează  muzică populară (FOTOGRAFII: ARHIVA PERSONALĂ)
Claudia Ghiţulescu (35 de ani) s-a lansat în muzică cântând etno, dar acum interpretează muzică populară (FOTOGRAFII: ARHIVA PERSONALĂ)

Mariana Calfa a îmbrăcat rochia de mireasă! Nu s-a căsătorit, dar îl aşteaptă cu nerăbdare pe logodnicul ei Eric. Până atunci, pictoriţa din castel şi-a propus să arate perfect în ziua nunţii. Şi la cât este de nonconformistă, nu se putea ca pe rochia Marianei să nu apară şi nuduri.

La castel bat clopotele de nuntă! Mariana Calfa vrea o petrecere care să ţină 3 zile şi 3 nopţi, pentru că aşa e în poveşti.

„Nunta va fi fără dar. Nu vreau să mă blesteme românii şi să spună: «Doamne, am strâns 4,5, 10 salarii ca să merg la nunta Marianei». Nu! Vreau nuntă fără dar! ", a declarat Mariana Calfa pentru emisiunea Click!, difuzată de Prima TV, de luni până joi, de la ora 22:30.

Şi cum Mariana nu e o oarecare, ea vrea să arate ca o prinţesă în ziua cea mare.

„Va fi o rochie foarte frumoasă, foarte sexy: scurtă în faţă, foarte lungă în spate. Pentru că asta e, am slăbit şi trebuie să aratăm, nu? Trena va fi foarte lungă. Pe cap voi avea o coroniţă foarte simplă, fără voal. Nu se fură mireasa, nu se joacă bradul, găina...Nu se va cânta «Ia-ţi mireasă ziua bună...» decât dacă mă voi mărita cu un român, dar nu se pune problema pentru că Eric este un german", a spus aceasta.

Nu că imaginaţi că rochia va fi simplă. Cu aşa o reputaţie nu se putea ca Mariana să nu-şi picteze ceva pe rochie: „nuduri şi fluturaşi". Aţi auzit bine, rochia de mirească a pictoriţei din castel va fi plină de trupuri goale. Mariana ne-a dezvăluit că şi logodnicul ei Eric pictează, iar muza lui este chiar ea

„Când am făcut rochia asta, la asta m-am gândit. Eram cu Eric într-o fază dintr-asta, să ne căsătorim. Noi am fost în vreo 4 faze. Ne-am logodit de 3 ori şi sperăm să ne căsătorim doar o dată. O să am o rochie semnată de mine şi desenată de mine, adr o s-o coase altcineva. Momenta, nu ştiu cine, dar până în toamnă mai avem timp", a încheiat pictoriţa.

Pictoriţa vrea o nuntă restrânsă, cu doar câţiva prieteni apropiaţi şi cât mai puţine rude. În ceea ce-i priveşte pe foştii iubiţi, Mariana a spus că nici nu se pune problema.

simeon stalpnicul png
cub camelia șucu (1) png
cub lia bugnar theo rose png
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
cub ioana nastase png
Horoscop zilnic 31 mai 2022 jpg
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
ispite masculine insula iubirii sezonul 6 jpg
accident pasajul unirii 6 decembrie 2022 (7) png
image
image
adevarul.ro
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 7 decembrie sf filofteia de la arges icoana de sorin vintzeanu jpeg
accident pasajul unirii 6 decembrie 2022 (7) png
index jpg
mititelu jr 3 jpg
cap Charles III   GettyImages 1243368615 jpg
vremea polei jpeg