VIDEO EXCLUSIV Vica Blochina aruncă bomba! Blonda nu exclude o împăcare între Bianca şi Cristea

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Vica Blochina a fost invitată în cadrul ediţiei de marţi a emisiunii Click!, unde a vorbit despre cum a reuşit să treacă prietena ei, Bianca Drăguşanu, peste divorţul de Victor Slav. Blonda a spus că nu exclude o împăcare a blondinei cu fostul iubit, fotbalistul Adi Cristea.

Vica Blochina aruncă bomba şi spune că nu s-ar mira dacă prietena ei, Bianca Drăguşanu, s-ar reîntoarce la fostul iubit, Adi Cristea. Vica a spus că la numai o zi de la divorţ, Bianca a reluat legătura cu fotbalistul. Aceasta a mai precizat că legătura dintre Bianca şi Cristea este mult mai puternică decât cea dintre blondă şi băiatul de la Meteo.

„Eu cred că Bianca se potriveşte mai bine cu Cristea, decât cu Victor. Analizând pozele, Bianca şi Cristea par mult mai apropiaţi decât Bianca şi Victor. Eu nu-l cunosc pe Cristea. De ce să nu-şi reia relaţia cu Cristea? Nu văd nicio problemă. S-ar putea ca Bianca să fi vorbit cu Cristea astăzi. Dar, nu ştiu sigur. Mi-a spus că nici Cristea şi nici Victor nu mai sunt de actualitate. Este foarte greu să te desparţi de Bianca. Ca iubită, soţie, prietenă. Eu cred că Adi Cristea o iubeşte pe Bianca. Cred că el a trecut printr-un moment greu atunci când a văzut-o pe Bianca căsătorindu-se. Nu ştiu câtă dragoste, nebunie sau pasiune este între Bianca şi cristea. Eu nu cred că a dispărut pasiunea dintre Bianca şi Cristea", a spus Vica Blochina la Click!.

simeon stalpnicul png

Vedeta a spus că bianca nu mai este supărată din cauza divorţului de Victor, deoarece este împăcată. Vica a mărturisit că Bianca a tras foarte mult de Victor ca să-şi slaveze căsnicia şi că nu a lăsat armele jos până în ultimul moment.

„Cred că nu mai e atât de supărată. Se simte mult mai bine. Niciun divorţ, nicio despărţire nu poate fi o fericire. Indiferent ce se întâmplă într-un cuplu, divorţul reprezintă un regret. Bianca a făcut tot ce a putut să salveze căsnicia cu Victor. Orice rău e spre bine. Când o uşă se închide, o alta se deschide. Ştiu că Bianca a insistat şi au stat de vorbă. Victor a fost presat de presă să ia această decizie Bianca a luat decizia de a nu divorţa în Israel, la Zidul Plângerii. Când a plecat din Israel, ea a încercat să se împace cu Victor. Ea chiar a tras de Victor, mai mult decât ar fi trebuit. La un moment dat, Victor va trece peste pasiune şi peste dragoste", a mai spus prietena Biancăi.

simeon stalpnicul png

Aceasta a negat cu vehemenţă zvonul potrivit căruia Bianca şi-ar fi negociat nunta şi divorţul pe bani grei.

„Nimeni nu o cunoaşte pe Bianca cum o cunosc eu. Bianca nu ar fi putut să-şi rezume viaţa la un contract. La un moment dat, Victor a fost deranjat de presiunea făcută de Cristea. Bianca regretă mediatizarea excesivă şi consideră că şi asta a dăunat puţin", a încheiat Vica Blochina.

image
image
image
image
image
image
1 okmagazine lenjerii de pat jpg jpeg
Horoscop luna martie jpg
surpriza Sursă foto: Pixabay.com
Mihai Eminescu FOTO Profimedia jpg
spital jpg
rate banci jpg