VIDEO: Gazza a comis-o din nou! A distrus o cameră de hotel!

r
r

Fosta glorie a fotbalului britanic se ţine în continuare de boacăne. După ce a fost internat de mai multe ori la o clinică de dezalcoolizare, Gazza a comis-o din nou: a devastat o cameră de hotel şi a fugit pe scara de incendiu.

Cine mai poate să-l înţeleagă pe Gascoigne? După ce vineri a împrumutat 20 de lire sterline de la un taximetrist ca să-şi cumpere mânacre de la supermarket, sâmbătă el a fost arestat într-un bar unde a fost găsit beat cu cocaină pe masă. Eliberat a doua zi, a fost din nou prins beat la volan şi din nou eliberat de prieteni.

VEZI MOMENTE DE NEUITAT DIN VIAŢA DE FOTBALIST A LUI GAZZAGazza nu s-a s-a putut stăpâni şi aseară s-a îmbătat din nou. Ca şi cum nu ar fi fost suficient a vomitat pe pereţii camerei de hotel, pe televizor şi şi-a stins ţigările pe măsuţele din cameră. Enervat că nu mai avea ce să fumeze, a fugit din hotel pe scara de incendiu şi a spart un geam cu capul după care a leşinat.


    r
r

Bianca, fata fostului internaţional are şi ea probleme cu băutura. Ea fost prinsă de mai multe ori beată-criţă la volan, şi în câteva rânduri s-a îmbătat-pulbere la şedinţele foto pe care le-a făcut pentru a apărea în reviste destinate bărbaţilor.

cub gabriel apostol png
zodii care imprumuta bani jpg
gabriel apostol jpg
andreea ibacka si majda jpg
Gabriel Apostol, fost concurent Masterchef
harry si meghan jpg
Bărbatul care a băut alcool zilnic, timp de 30 de ani
Wednesday Addams dance jpg
Kovacs
prater jpg
image
image
image
image
bitcoin crypto jpg
târg Crăciun Sibiu jpg
Kate Middleton și Regina Letizia jpg
viespile ucigașe jpg
Bărbatul care a băut alcool zilnic, timp de 30 de ani
inselat jpeg