VIDEO Incredibil! Barack Obama, în rol de gazdă de talk-show

Ultima actualizare:

    Barack Obama condamnă atacul terorist de miercuri din ParisFoto Click!
Barack Obama condamnă atacul terorist de miercuri din ParisFoto Click!

"Acest tip este atât de arogant, sunt sigur că vorbeşte despre el la persoana a treia", a spus preşedintele american Barack Obama despre el însuşi, zâmbind, în faţa camerei, luni seara (8 decembrie), la celebrul talk-show satiric al umoristului Stephen Colbert.

Invitat de umorist la emisiunea "The Colbert Report", difuzată de canalul Comedy Central, preşedintele american s-a pus, cu o plăcere evidentă, în pielea celebrului animator, înainte de a răspunde la întrebările delicate ale lui Stephen Colbert. În timp ce Colbert a salutat cifrele bune ale ocupării forţei de muncă, Obama s-a felicitat şi s-a lansat într-un lung răspuns asupra necesităţii creşterii salariului minim. "Vi-l ofer, aţi angajat o mulţime de oameni, în special secretari ai Apărării", l-a întrerupt umoristul, referindu-se la recenta numire de către liderul de la Casa Albă a celui de-al patrulea şef al Pentagonului, în doar şase ani. "E adevărat, aceasta a ameliorat puţin cifrele", a recunoscut Obama, amuzat, potrivit Mediafax.

Imagini cu Barack Obama, în rol de umorist

Cum arată viaţa de zi cu zi a unui preşedinte al Statelor Unite? Face el lucruri "normale", cum ar fi să-şi lase şosetele pe jos? "Absolut", a răspuns Obama râzând. În fond, îi place lui Barack Obama să fie preşedinte? "Ador această meserie. Este un privilegiu extraordinar", a răspuns el, după care a dezvăluit că soţia sa şi cele două fiice ale sale râd de urechile lui mari. "Când mă întorc acasă, Michelle, Malia şi Sasha nu îmi fac cadouri. Ele nu mă primesc ca pe un erou, ci sunt nemiloase cu mine", a recunoscut preşedintele american.

Stephen Colbert, care iniţial s-a făcut cunoscut la "Daily Show", prezintă de aproape zece ani "The Colbert Report", care cunoaşte un mare succes în rândul publicului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net