VIDEO Incredibil! Condamnată la moarte pentru că a fost violată de patru bărbaţi când avea 13 ani!

Ultima actualizare:

Kainat Soomoro din Pakistan a fost violată de patru bărbaţi în 2007, când avea numai 13 ani. Fata a fost condamnată la moarte de propria familie pentru a scăpa de ruşine.

Dar restul rudelor au refuzat să îi întoarcă spatele şi au sprijint-o când Kainat, numită "virgina neagră" de cei din satul natal, a hotărât să sfideze legile morale care guvernează Pakistanul şi să îşi facă dreptate în justiţie.

Familia a avut de suferit enorm. Pe lângă faptul că au fost obligaţi să îşi părăsescă satul, tatăl şi unul dintre fraţii adolescentei au băuţi, iar un alt frate a fost omorât.

Datorită sistemului pakistanez, care consider victima vinovată, cei patru bărbaţi au fost achitaţi.

În ciuda faptului că fata a făcut numeroase apeluri, judecătorii insistă că acuzaţiile aduse de ea sunt "fabricaţia propriei imaginaţii".

Mai mult, bărbaţii care au violat-o se întreabă de ce a povestit familiei cele întâmplate, când putea să tacă.

Kainat şi familia ei, care spun că au pierdut totul în urma încercărilor de a îşi face dreptate, locuiesc acum într-un apartement mic de două camere în cel mai mare oraş din Pakistan, Karachi.

Documentarul a avut premiera în iarnă la Festivalul de Film de la Sundance şi a fost difuzat recent pe micile ecrane americane.

image
image
image
image
image
image
Elisabeta Moraru country director Google România FOTO Adrian Pogîngeanu jpg
Plimbare foto pixabay
virus ebola foto shutterstock
Soare FOTO ESA
judecator
Tineri care se muta intr-un apartament in chirie FOTO Shutterstock