VIDEO Inna, făcută praf de criticii muzicali: «Un cântec atât de fals am auzit doar la clasele primare»

simeon stalpnicul png

Celebra profesoară de canto a vedetelor, Dana Dorian, a fost invitată în platoul emisiunii nocturne de la Acasă TV. Aceasta a comentat prestaţia cântăreţilor din România şi a explicat cum trebuie să arate un artist adevărat.

Dana Dorian a povestit că un artist adevărat are nevoie de câteva atribute fără de care nu poate atinge succesul. "Este nevoie, în primul rând de talent. însă, talentul fără muncă este pură amatorie. Deci, este nevoie de multă muncă pentru a ajunge cineva. Şi, apoi, este necesar ca artistul respectiv să aibă carismă. Acel ceva care te face să te uiţi la el şi să nu schimbi postul", a explicat aceasta.

simeon stalpnicul png

Profa de muzică a vedetelor a analizat prestaţia câtorva artişti.

Inna: "Inna intră în categoria staff bestial, produs bine ambalat, bine vândut, bine cosmetizat. Dar doar atât. Un cântec atât de fals am mai auzit doar în clasele primare. În momentul în care eşti mare, uriaş şi ai o asemenea prestaţie ca a Innei, în secunda doi nu mai eşti nimic. Orice ar fi, nu ai dreptul să falsezi la ton".

Inna a comis-o grav la Braşov

După ce a fost taxată de public, dar mai ales de critici, pentru prestaţia lamentabilă de la deschiderea FOTE 2013 de la Braşov, Inna a făcut un gest fără precedent în muzica românească: şi-a cerut scuze public pentru că a falsat. Citeşte aici declaraţia ei!

Nicoleta Luciu: "Îmi place Nicoleta. Eu gândesc aşa. În urmă cu vreo zece ani, ea vindea tot: reviste de bărbaţi, reviste de maşini, reviste de gătit, şaibe, cuie, tot. Unde era Nicoleta era tot".

simeon stalpnicul png

Oana Zăvoranu: "E mută, nu? Deci are voce. E o vorbă care spune că printr-un contact sexual poţi să iei multe, dar nu şi talent. Pepe are în continuare talent şi o personalitate unică, Oana, pe de altă parte, are o personalitate aparte. E bine că fiecare a rămas la locul lui şi nu au luat nimic unul de la altul", a glumit Dana Dorian.

simeon stalpnicul png
colaj loredana groza jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
florin zalomir
cub cristian arsinel png
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
foto 1 bec economic jpg
FotoJet jpg
sotie Arsinel jpg
Soldati rusi la granita dintre Transnistria si Republica Moldova FOTO EPA EFE jpg
Adrian Negrescu 3 jpg
image
image
image
image
colaj mormant elisabeta a II-a
florin zalomir
calendar ortodox 2021 04 octombrie sfantul mucenic ierotei episcopul atenei png
gaze Sursă foto: Profimedia
index webp
foto 1 bec economic jpg