VIDEO Inna îşi cere scuze public că a cântat prost la Braşov: «Recunosc, nu mi-a ieşit»


    Inna la Paris, pe scenă (FOTO opiniatimisoarei.ro)
Inna la Paris, pe scenă (FOTO opiniatimisoarei.ro)

După ce a fost taxată de public, dar mai ales de critici, pentru prestaţia lamentabilă de la deschiderea FOTE 2013 de la Braşov, Inna a făcut un gest fără precedent în muzica românească: şi-a cerut scuze public pentru că a falsat.

Într-un comunicat, Inna a explicat că recitalul său a avut de suferit pe alocuri din cauza unor probleme tehnice şi nu numai. Artista, apreciată în toată Europa, susţine că astfel de scăpări ale vocii sunt inerente în cadul showurilor live, în aer liber şi la temperaturi scăzute.

De data aceasta, recunosc, nu mi-a iesit si nu as vrea sa dau vina pe nimeni. Data viitoare promit ca o sa imi iasa si atunci imi voi permite sa dau vina pe mine”, a declarat INNA.

Şi-a pus lumea muzicală în cap după ce-a falsat

Compozitorii au criticat dur interpretarea brunetei. „Am ascultat-o şi, săraca de ea, nu a avut deloc control. Nu o să cânte mai bine dacă-i spun că e pilaf, aşa că mă abţin de la sfaturi, oricum Inna este doar un produs. La cât de fals a putut să cânte, nu am auzit la nici unul dintre concurenţii care nu au trecut de semifinala Eurovision, dar îi ofer o şansă, şi o invit să se pregătească pentru concursul de anul viitor!”, a spus Mihai Ogăşanu, compozitorul şi juratul Eurovision.

Mihai Trăistariu, un artist cu experienţă în privinţa cântatului live, i-a recomandat colegei antrenament. Citeşte aici ce i-a reproşat Mihai!

Vezi aici show-ul Innei!

De-a lungul timpului, INNA a susţinut mai multe sesiuni live de calitate, precum Rock the Roof, in marile orase ale lumii care au acumulat peste 10 milioane de vizualizari pe Youtube. Le puteţi urmări aici:

cub camelia șucu (1) png
cub lia bugnar theo rose png
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
cub ioana nastase png
Horoscop zilnic 31 mai 2022 jpg
Kirstie Alley jpg
cub emma corrin png
ispite masculine insula iubirii sezonul 6 jpg
image
image
adevarul.ro
image
image
image
image
femeie vaccin jpg
calendar ortodox 2021 7 decembrie sf filofteia de la arges icoana de sorin vintzeanu jpeg
accident pasajul unirii 6 decembrie 2022 (7) png
index jpg
mititelu jr 3 jpg
cap Charles III   GettyImages 1243368615 jpg