VIDEO INTERZIS MINORILOR! Bobonete, dezlănţuit! «Vrei s-o **** pe Laura Cosoi? Ia-i o Fanta la doi litri!»

Ultima actualizare:

    «Las Fierbinţi», în Centrul  Vechi din Capitală
«Las Fierbinţi», în Centrul Vechi din Capitală

Mihai Bobonete, alias Bobo, din serialul Las Fierbinti, a avut recent un spectacol de stand-up comedy în care a lăsat la o parte toată cenzura şi a încercat să-şi facă publicul să râdă cu lacrimi.

Actorul, zis Bobo, a vorbit despre nenumărate lucruri însă la un moment dat făcut referire la o întâlnire dintre Laura Cosoi, fosta iubită a lui Smiley, şi el, la cinematograf.

“Am nimerit langa fosta gagica a lui Smiley, Laura Cosoi, la un moment dat, nu ne cunosteam, aici in cinema, tot filmul m-am uitat la ea sa ii dau de inteles ca ceva nu e in regula. La final s-au aprins luminile si mi-a zis: ‘mai, inteleg ca m-ai recunoscut, dar te-ai uitat la mine asa insistent si m-ai deranjat’. Si i-am zis: ‘mai, mortii ma-tii, mi-ai baut tot sucul’. Deci mi-a baut un litru de de cola. Am vrut sa il sun pe Smiley sa ii spun: ‘Ma, vrei s-o f**i in cur? Ia-i o Fanta la doi litri jumate, e disperata dupa gaz’. Un litru de cola mi-a baut”, a spus Bobonete.

Cuvintele sale, deşi vulgare, au stânit râsul celor aflaţi în sală. Din imagini se poate vedea că printre spectatori a fost şi Horia Brenciu şi Alice.

Mihai Bobonete
Mihai Bobonete

ATENŢIE, LIMBAJ VULGAR! INTERZIS MINORILOR!

VIDEO Minutul 16.07

image
image
image
image
image
image
Chereches prins in Augsburg e1701197222484 640x400 jpg
image png
mihaela bilic facebook jpg
cancer jpg
Moș Crăciun a venit la refugiații ucraineni din România. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
cos cumparaturi shutter jpeg
shutterstock 1046965294 jpg
Barbat arestat - catuse FOTO Shutterstock