VIDEO Mihaela Runceanu. Destinul tragic al artistei care a interpretat cea mai frumoasă melodie de dragoste

Ultima actualizare:

Vocea Mihaelei Runceanu mai ţine companie şi astăzi îndrăgostiților. Mihaela este recunoscută drept cântăreaţa cu cele mai frumoase cântece de dragoste, menite să "mângâie" sufletele celor ce suferă din dragoste: „Să crezi în dragostea mea" , "De-ar fi să vii", "Cât aș fi vrut să te chem" sau "Să învingă dragostea".

"Oricate alte interpretari ale acestei piese as asculta redate de alti artisti , EA este singura care ma face sa plang si sa simt toata gama de emotii prin care trece ... Si peste secole va fi la fel de puternic sentimentul pe care-l transmite . Ingerii sa-i vegheze sufletul frumos ."/ "Cu toate ca aceasta cantareata a facut parte din alte generatie decat a mea, apreciez si voi iubi intotdeauna muzica ei.""Piesa «E-adevărat, iubirea mea» ne-a unit destinele, mie şi soţului meu. O ador, de când mă ştiu, pe Mihaela. Şi părinţii mei ascultau foarte des muzica ei..."/ "Pentru prima dată o ascult pe îngeraşul pe nume Mihaela Runceanu şi mi-a dat pentru prima dată fiori cum s-a dus ea, aşa uşor, o fiinţă de neuitat pe lumea asta", sunt doar o parte dintre mesajele prin care fanii artistei îşi exprimă şi astăzi respectul şi admiraţia pentru talentul acesteia.

Vestea morţii Mihaelei Runceanu a îndoliat România, care se afla la momentul respectiv în ultimele zile ale regimului comunist. Cântăreaţa de 34 de ani a fost asasinată în mod bestial, în garsoniera sa din Bucureşti, la 1 noiembrie 1989. Criminalul s-a dovedit a fi Daniel Cosmin Ştefănescu, un prieten al acesteia. Se pare că Mihaela îl chemase pe bărbat să vadă împreună un film la video. Cei doi se ştiau de aproximativ un an, de când o prietenă comună le făcuse cunoştinţă.

Se pare că, în acea seară, Mihaela era supărată şi nu a rămas să vadă filmul până la capăt. Aceasta i-ar fi spus bărbatului că merge să facă o baie şi că apoi se duce la culcare. Bărbatul ar fi rămas să vadă filmul până la sfârşit, urmând ca după aceea să plece. Potrivit anchetatorilor, după ce artista a adormit, Ştefănescu a sugrumat-o cu un cablu de telefon, apoi a început să ducă obiecte din casă în maşina pe care o parcase în faţa garsonierei. Văzând că victima mai mişca, a stropit-o cu benzină şi a incendiat locuinţa.

Daniel Cosmin, bărbatul care că a omorât-o pe cântăreaţă, a fost prins şi arestat la doar 36 de ore de la comiterea crimei. Acesta a fost condamnat la 21 de ani de închisoare pentru omor. Daniel Cosmin a ieşit din închisoare în 2006, după 17 ani de detenţie. El nu a recunoscut niciodată că ar fi omorât-o pe Mihaela Runceanu şi a susţinut mereu că este nevinovat.

«Nu eu am ucis-o pe Mihaela Runceanu»

Vedete cu destine curmate tragic

«Nu eu am ucis-o pe Mihaela Runceanu»

«Moartea Mihaelei Runceanu a fost comandată»

image
image
image
image
image
image
Eclipsa de Soare  jpg
WhatsApp Image 2024 02 28 at 10 52 43 jpeg
blue grotto capri jpg
bani  foto   Shutterstock jpg
statiune balneara romania shutterstock  jpg
ulei de masline in lanturi jpg
Incendiu Valencia 22 februarie 2024 Foto AFP 3 jpeg
autospeciale dotare IGSU FOTO IGSU (2) jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net