VIDEO «Ne despărţim după 3 luni de relaţie la distanţă»

Ultima actualizare:

    Cristian Boureanu şi  Valentina Pelinel pozau  în cel mai fericit cuplu  din lume. Ei adorau să-şi  petreacă vacanţele  în locuri exotice
Cristian Boureanu şi Valentina Pelinel pozau în cel mai fericit cuplu din lume. Ei adorau să-şi petreacă vacanţele în locuri exotice

Veste-şoc în lumea politică! Fostul deputat PDL, Cristian Boureanu, divorţează de Valentina Pelinel, după şapte ani de căsnicie. Acesta a anunţat, ieri, pe Internet, că a depus actele la judecătorie. Anunţul vine la trei luni de când frumoasa blondină a plecat de acasă.

Fum fără foc nu iese. Aşa spune o vorbă din bătrâni, care se potriveşte şi în cazul cuplului Boureanu-Pelinel. În urmă cu mai bine de o lună, un zvon incredibil circula în lumea mondenă. Frumoasa Valentina (33 de ani) s-ar fi iubit ani de zile pe ascuns cu Cristi Borcea, deşi era căsătorită. Ba mai mult, gurile rele vorbeau şi despre un divorţ iminent.

Atât ea, cât şi Cristian Boureanu (41 de ani) au negat atunci informaţia. Ba chiar, fostul deputat spunea că "cei care au spus acest lucru sunt jegoşi şi mincinoşi. Valentina este plecată la New York, iar când o să ne despărţim, dăm un comunicat pe Facebook". Ceea ce s-a şi întâmplat! Ieri, la ora 14.30, anunţul-bombă a venit: "Am promis că în momentul în care voi lua o decizie referitoare la căsnicia cu Valentina o voi anunţa pe Facebook. Astăzi (n.r. ieri) am depus actele de divorţ. După mai mult de 3 luni de relaţie la distanţă am ajuns, împreună cu Valentina, la concluzia că trebuie să ne despărţim", a postat şarmantul politician pe site-ul de socializare.

În plus, acesta a declarat, în exclusivitate pentru Click!, faptul că separarea nu se va produce la notar. "Am avocat, iar divorţul va avea loc la judecătorie. Cu tot cu mediere se va termina mai repede decât la notar. O aştept pe Valentina să vină în ţară", a conchis Boureanu.

Pe lângă problemele sentimentale, el are de tras şi pe plan financiar. Anul trecut a pierdut patru terenuri de circa 20 de mii de metri pătraţi, după ce a fost executat silit pentru datoria de 1,3 milioane de euro pe care o avea la bancă. Terenurile au fost vândute la 75% din valoarea iniţială, astfel că executorul judecătoresc mai are de recuperat încă mulţi bani. Averea celor doi soţi este estimată la peste 10 milioane de euro.

«Viaţa ne-a dus pe drumuri diferite

Cristian Boureanu şi-a făcut special, ieri, pagină de Facebook, pentru a anunţa divorţul de Valentina.

"Îi sunt recunoscător pentru clipele minunate, pline de dragoste, pe care le-am trăit împreună. Din păcate, viaţa ne-a dus deja pe drumuri foarte diferite şi suntem astăzi două persoane independente", a scris politicianul. Tot pe Internet şi-au anunţat divorţul şi soţii Andreea Marin şi Ştefan Bănică, în ianuarie 2013, dar şi Jojo.

Şi-au spus «adio» după 7 ani de mariaj

Cristian era un politician în plină ascensiune, iar Valentina un superb manechin de doar 24 de ani, care a renunţat la cariera de model, pe care o avea în SUA, pentru a deveni doamna Boureanu.

În 2007, cei doi au spus „Da!" în Grădina Botanică din Bucureşti, printre plante şi arbori exotici, şi şi-au jurat iubire veşnică în faţa lui Dumnezeu, la Biserica Sf. Spiridon. Petrecerea care a urmat a avut loc la Palatul Snagov, pe a cărui pajişte a fost amenajat un cort imens, cu parchet şi împodobit cu sute de flori. Invitaţii au fost numai unul şi unul, printre care şi preşedintele Traian Băsescu.

Prima nevastă a fugit cu naşul de cununie

Cristian Boureanu se află la al doilea divorţ. În anul 2000, s-a căsătorit cu Irina, cu care are o fetiţă în vârstă de 12 ani. Mariajul lor s-a destrămat la doar patru ani de la căsătorie, din cauza faptului că nevasta l-a înşelat cu naşul lor de cununie, Sebastian Vlădescu, fost ministru de finanţe.

Cristian a câştigat custodia Ioanei, iar cu Irina a întrerupt orice legătură. După opt ani de la eveniment, Boureanu a fost surprins de paparazzi în compania naşului trădător, cu care a luat masa la un restaurant. Mai mult, fostul deputat a mărturisit că la acea întâlnire i-a mulţumit lui Vlădescu pentru că l-a scăpat de fosta nevastă. Îi va mulţumi oare şi lui Cristi Borcea, atunci când acesta va ieşi din închisoare, că i-a "furat-o" pe Valentina?!

Apropiaţii cuplului Pelinel-Boureanu, şocaţi de vestea divorţului: «Am crezut că e o bârfă ieftină»

Cristian Boureanu şi Valentina Pelinel divorţează! «Am depus actele»

De ce s-au despărţit Valentina Pelinel şi Cristian Boureanu. El e barbatul care a grabit divortul?

De necrezut! Cristi Borcea s-a iubit şi cu Valentina Pelinel?

Cristian Boureanu, despre presupusa relaţie dintre soţia lui şi Borcea: «Nu e imposibil să ne despărţim»

image
image
image
image
image
image
pacific insula istock jpg
sofer pexels jpg
Dinu Sararu lansare carte Adela Marculescu jpg
bataie publica1 jpg
oameni mormant navalnii jpg
primele femei agent de circulatie din romania colaj facebook jpg
2 croissant jpg jpeg
bani aeroport bagaj jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net