VIDEO Radu Banciu: ┬źHalep este o t─âr─âncu┼ú─â, ┼×arapova e o lady┬╗

simeon stalpnicul png

Realizatorul B1 TV Radu Banciu nu pare să fi fost impresionat de performanţa Simonei de la Roland Garros. Cunoscut ca o fire critică, acesta nu a dezavuat efervescenţa creată în ultimele zile în România de rezultatele numărului 3 mondial în clasamentul WTA.

Chiar dac─â a pierdut finala ├«mpotriva Mariei ┼×arapova, Simona Halep a fost primit─â duminic─â ├«n ┼úar─â precum o ├«nving─âtoare. ├Äntr-o conferin┼ú─â de pres─â sus┼úinut─â la Aeroportul Henri Coand─â, sportiva de 22 de ani vorbit despre turneu, a mul┼úumit rom├ónilor pentru sus┼úinerea ┼či dragostea ar─âtat─â ├«n ultimele dou─â s─âpt─âm├óni ┼či a semnat autografe.

Toată arena Philippe Chatrier a asistat în picioare la înmânarea trofeului Simonei Halep (foto Reuters)

simeon stalpnicul png

Se pare c─â aceast─â manifestare nu a fost pe placul lui Radu Banciu, care a avut propria opinie referitoare la fenomenul Halep. Simona Halep este o ┼ú─âr─âncu┼ú─â, nu a┼úi v─âzut cum vorbe┼čte engleza? Aia, ┼×arapova, e o lady", a spus realizatorul, ├«n cadrul emisiunii "Lumea lui Banciu" de duminic─â.

Remarcele au continuat ├«n aceea┼či not─â, acesta spun├ónd c─â Simona degeaba a ajuns ├«n final─â dac─â a pierdut-o, c─â nu a b─âtut pe nimeni important ├«n acest turneu ┼či c─â nu este de acord cu faptul c─â Simona este m├óndr─â c─â este rom├ónc─â, ├«ntr-o ┼úar─â ├«n care 86% dintre cet─â┼úenii ei nu reu┼česc s─â fac─â economii de la o lun─â la alta.

borcea piscina JPG
giulia anghelescu2 png
meditate 1851165 1280 (1) jpg
laura cosoi png
gianina corondan tb1000 jpg
IMG 0810 jpg
BeFunky collage (34) jpg
ioana ginghina cu fiica jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
vacanta femeie jpg
pride lgbt new york5 png
calendar ortodox 2021 27 iunie sfantul cuvios samson primitorul de straini png
Neversea2019 0706 184002 9091 AH   WEB size  jpg
foto1 front medvedev epa efe jpg
inchisoare shutterstock 1030254055 0 jpeg