VIDEO Reacţia neaşteptată a oamenilor când o femeie goală intră într-un magazin

image
Femeia a intrat liniştită în magazincaptură video

Ai spune că o femeie goală, în mijlocul unui magazin, ar strâni o reacţie de vreun fel din partea angajaţilor şi clienţilor. Dar un bărbat din Polonia a fost şocat să vadă că lucrurile nu stau chiar aşa.

O femeie a intrat într-un magazin fără să poarte nimic pe ea: s-a dus, şi-a luat un sandviş şi o băutură şi apoi s-a aşezat la coadă. După ce a plătit, a plecat liniştită.

Casiera şi restul persoanelor din magazin s-au comportat ca şi când nimic ieşit din comun nu s-ar fi întâmplat şi nimeni nu i-a aruncat priviri ciudate femeii.

Singura persoană nelămurită a fost un bărbat, Cezar Zawadzki, care a filmat întâmplarea care a avut loc în sudul Cracoviei. În timp ce punea benzină, el a văzut cum femeia a intrat în magazin.

"Nu părea să fie beată sau drogată. M-a ignorat pur şi simplu şi s-a aşezat la coadă. Nu m-a şocat nuditatate atât de mult, cât faptul că tuturor li se părea normal. Casiera se purtat ca şi când nu se întâmplase nimic. Tipii de la benzinărie nici nu s-au uitat la ea. A fost ciudat", a povestit bărbatul.

image png
sarah anamaria prodan jpg
giselle si tom brady
cub anamaria prodan png
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
Prințul Harry și Meghan Markle png
traian basescu 0 jpeg
BeFunky collage (28) jpg
Submarinul nuclear Belgorod FOTO Profimedia
Bouchard2 jpg
image
image
image
image
police gb15dc8736 1920 jpg
Muzeul Vaticanului jpg
Lebăda a fost salvată în cele din urmă jpg
Saptamana Modei de la Paris jpg
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
cub razboi ucraina 1 mic gif