VIDEO. Român, prins de securitatea aeroportului din Toronto cu sarmale în bagajul de mână. Fiica lui a povestit întâmplarea

O tânără din Canada a povestit pe TikTok cum tatăl ei român a fost prins de securitatea aeroportului din Canada cu o cutie de sarmale congelate. Bărbatul le gătise special pentru fiica lui, le-a înghețat le-a ambalat bine și le-a pus în bagajul de mână Securitatea aeroportului din Toronto a depistat „încărcătura”. Întâmplarea a făcut senzație pe platforma socială adunând mii de reacții și comentarii.

image

„Tatăl meu este dureros de român”

Tânăra din Canada, cu tată român și mamă italiancă, este populară pe rețelele sociale.

Joi, 21 decembrie, a decis să povestească pe TikTok o întâmplare amuzantă care l-a avut ca protagonist pe tatăl ei, emigrant din România.

„Oamenii cu părinți emigranți, care este cel mai nebunesc, cel mai neobișnuit lucru pe care l-au făcut vreodată și care are sens doar pentru că sunt emigranți? Eu voi povesti prima. Tatăl meu este român, dureros de român aș putea spune. Și acesta este primul an în care familia mea chiar vine să mă viziteze în Toronto", își începe tânăra înregistrarea video.

„Avem o tradiție de Crăciun, în loc să mâncăm curcan în ziua de Crăciun, mama face lasagna pentru că este italiancă, iar tatăl meu face sarmale, care sunt un fel de mâncare foarte românească, est-europeană", explică ea, scrie Adevărul

Bărbatul a gătit sarmalele după o rețetă proprie, special pentru fiica lui

Oriunde s-ar fi în lume, pentru români nu există Crăciun fără sarmale.

Tatăl tinerei, care locuiește în Italia, a decis să prepare sarmalele după o rețetă proprie acasă, pentru a se asigura că vor avea gustul celor din România, apoi să le transporte într-un zbor către Toronto.

„Tatăl meu este foarte pretențios cu sarmalele. Bine? Trebuie să fie făcute cu un anumit tip de varză. Altfel nu au același gust. Așa că, știind acest lucru, a decis că cea mai bună soluție era să facă sarmalele în varză la el acasă, în Calgary, Italia, să le congeleze, să le treacă de securitatea aeroportului, congelate în geanta de voiaj și să le aducă la mine acasă, în Toronto, doar ca să putem mânca sarmale.”, și-a continuat tânăra povestirea.

„Acesta este un mesaj de la fratele meu la aeroport, în timp ce trecea de securitate. Și... vedeți... vedeți asta de acolo? Acolo sus? Da, sunt sarmalele cu varză”, își încheie tânăra râzând videclipul, arătând o poză de la fratele ei din aeroport, în timp ce o caserolă cu sarmale trecea de controlul de securitate.

Clipul video a strâns aproape 15.000 de vizualizări și 700 de comentarii, mai ales din partea românilor, care au apreciat gestul tatălui ei de a păstra tradiția culinară românească în pofida distanței.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net