VIDEO România văzută de turişti: avem o ţară ieftină cu o infrastructură jenantă. "Dracula făcea kebab din români"

Ultima actualizare:

Glenn Campbell a trăit o adevărată aventură în România. După ce s-a plictisit în Gara de Nord din Timişoara şi a ajuns la concluzia că România "pare locul cel mai mort de pe pământ", americanul a postat noi imagini pe Youtube în care "promovează" ţara noastră. În primul material video, scriitorul le arată internauţilor cum arată un tren internaţional care are destinaţia România. În imagini apare un compartiment de vagon al CFR. "Vagonul acesta vechi a avut zile mai bune. Scaunele sunt rupte, geamul pare stricat, uşa pare stricată, nu e aer condiţionat. Dar drumul este foarte ieftin. Transilvania mă costă doar 35 de dolari. Acest lucru mă face foarte, foarte fericit", spune călătorul în materialul video.

VIDEO România văzută de turişti: "pare locul cel mai mort de pe Pământ"

Ungurii fac turism, românii doar „hotelărie"

image

Adrian Majuru cunoaşte istoria Timişoarei şi spune de ce oraşul este unic în România

Ajuns în România, Glenn Campbell descoperă Timişoara şi doar după câteva minute îşi formează o opinie: "Timişoara, România. Pare locul cel mai mort de pe Pământ. Trebuie să schimb trenurile în toiul nopţii. Am o oră şi jumătate de aşteptat şi nu e nimic de făcut".

În ultimul material postat pe Youtube, Glenn Campbell se filmează în ţinutul lui Dracula şi recunoaşte că a auzit de ţara noastră doar prin prisma celui mai cunoscut vampir din lume. "Transilvania, unul dintre locurile cele mai ciudate din lume. Îl caut pe Dracula. Omul care a ucis mii de oameni. A avut o plăcere imensă în chinuirea victimelor. A fost nebun. A fost un maestrul al kebaburilor facute din oameni", e de părere Glenn Campbell.

Adevărul de seară Timişoara a luat legătura cu Glenn Campbell pentru a afla cum vede acesta România. Americanul recunoaşte că ţara noastră nu este cunoscută peste graniţe, iar în America puţini sunt cei care să ştie să arate pe hartă unde e România. Ce l-a impresionat au fost trenurile. "Adevărul este că am rămas impresionat de cât de ieftin este să călătoreşti cu trenul. Probabil că acest lucru face ca şi condiţiile oferite să fie de un nivel discutabil. Sistemul feroviar nu e plăcut ochiului, în schimb funcţionează şi nu te costă o avere. Ţara poate fi comparată cu sistemul feroviar", e de părere americanul.

GALERIE 3D Cum au construit ungurii cel mai mare SPA din SE Europei la graniţa Românie

iMamaia s-a mutat în Grecia, românii au pus stăpânire pe staţiunile Paralia Katerini şi Olimpic Beach

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net