VIDEO şi FOTO Ele sunt sexy-amantele lui Putin

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Putin a anunţat joi că va divorţa de femeia cu care a fost căsătorit timp de 30 de ani, Liudmila. Şeful de stat şi-ar fi luat ca amantă o fostă campioană olimpică la gimnastică, Alina Kabaeva, de doar 27 de ani.

Vladimir Putin (61 de ani) a admis că nu mai poate trăi împreună cu soţia, informează Russia24. Căsătoria cu Liudmila (55 de ani), cea care i-a fost alături timp de 30 de ani, a fost doar de faţadă, astfel că prima familie din Rusia a ajuns în faţa divorţului. Conform unor surse, cel mai puternic al doilea om din lume şi femeia de care se desparte trebuie să împartă o avere estimată la 70 de miliarde de dolari.

Se pare că salariul său oficial se ridică la aproximativ 187.000 de dolari pe an. În acte, soţia sa, Liudmila, este mai bogată decât el. Femeia care a fost căsătorită cu Vladimir Putin timp de 30 de ani are conturi bancare cu o valoare totală de 260.000 de dolari. Gurile rele spun că mariajul a durat destul de mult, având în vedere aventurile amoroase ale lui Putin. Cei doi au împreună două fete, Ekaterina (28 de ani) şi Maria (27 de ani). Se pare că el a fost şi pe listele invitaţilor la orgiile organizate de fostul premier italian, Silvio Berlusconi (76 de ani).

Vladimir Putin a avut o relaţie Anna Chapman (30 de ani), un fost spion. Relaţia s-a încheiat în urmă cu 2 ani.

simeon stalpnicul png

Sursa foto: afp

simeon stalpnicul png

O aventură mult mai durabilă este cu Alina Kabaeva, o fostă campioană olimpică la gimnastică ritmică, care are doar de 27 de ani. Este posibil ca Putin să şi aibă un copil cu ea.

Citiţi şi: FOTO Vladimir Putin, preşedintele Rusiei, divorţează! Vezi declaraţiile lui!

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Alina Kabaeva. Relaţia cu Alina Kabaeva (27 de ani), o fostă campioană olimpică la gimnastică ritmică, a fost ţinută în umbră de ochii presei foarte mulţi ani. Se crede chiar că Putin ar avea un copil cu ea.

Iana Lapikova. În 2011, s-a zvonit că fostul model şi fotograf personal, Iana Lapikova (28 de ani) i-a devenit amantă pe vremea când era actulul preşedinte ocupa postul de premier.

Victoria Lopireva. Putin a fost acuzat că ar fi avut o aventură şi cu fostul model Victoria Lopireva, care a ieşit Miss Rusia în 2003 şi apoi a intrat în lumea modei.

simeon stalpnicul png

Dans ritmic de inspiraţie orientală, realizat de Alina Kabayeva, presupusa amantă a lui Putin

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net