VIDEO Suspendat pentru că a omorât mascota echipei adverse

3 martie 2011

Comisia de Disciplină l-a considerat pe jucător vinovat de "un act de cruzime faţă de un animal" şi că i-a provocat pe suporterii formaţiei Atletico Junior, care aveau pasărea respectivă ca mascotă. Luis Moreno, internaţional panamez, a declarat, miercuri, că încă nu este în stare să spună de ce a făcut acel gest şi că din momentul decesului bufniţei a primit ameninţări de "tot felul".

La meciul dintre Deportivo Pereira şi Atletico Junior, pasărea a fost lovită iniţial de o minge în apropiere de suprafaţa de pedeapsă a echipei Deportivo, ceea ce l-a determinat pe arbitru să întrerupă jocul. În timp ce arbitrul şi jucătorii discutau pentru a vedea ce să facă, Moreno, nerăbdător, a lovit bufniţa cu piciorul stâng.

Potrivit autorităţilor, bufniţa a murit ca urmare a stresului cauzat de incident. Bufniţa trăia sub acoperişul Stadionului Metropolitan din Barranquilla şi era mascota norocoasă a echipei Atletico Junior. Pentru a putea ieşi de pe teren, Moreno a avut nevoie de protecţia poliţiei.

Fotbalistul şi-a cerut ulterior scuze şi a anunţat că este pregătit să îşi repare vina mergând la o grădină zoologică unde să înveţe mai multe despre bufniţe şi a promis că va face o dată pe lună muncă voluntară.

kate profimedia 0692807495 jpg
2vancea botez jpg
loredana chivu jpg
cub marioara man gheorghe png
1alexandra stan mihai morar png
bianca dragusanu png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
variola
1 olena zelenska prima doamna a ucrainei jpg sotia lui volodimir zelenski razboi in ucraina copii 6 jpg jpeg
ambulanta
regina elisabeta (2) jpg
4 vladimir putin doctor profimedia 0343495914 jpg jpeg
refugiati ucraina jpg