VIDEO Suspendat pentru că a omorât mascota echipei adverse

Ultima actualizare:

Comisia de Disciplină l-a considerat pe jucător vinovat de "un act de cruzime faţă de un animal" şi că i-a provocat pe suporterii formaţiei Atletico Junior, care aveau pasărea respectivă ca mascotă. Luis Moreno, internaţional panamez, a declarat, miercuri, că încă nu este în stare să spună de ce a făcut acel gest şi că din momentul decesului bufniţei a primit ameninţări de "tot felul".

La meciul dintre Deportivo Pereira şi Atletico Junior, pasărea a fost lovită iniţial de o minge în apropiere de suprafaţa de pedeapsă a echipei Deportivo, ceea ce l-a determinat pe arbitru să întrerupă jocul. În timp ce arbitrul şi jucătorii discutau pentru a vedea ce să facă, Moreno, nerăbdător, a lovit bufniţa cu piciorul stâng.

Potrivit autorităţilor, bufniţa a murit ca urmare a stresului cauzat de incident. Bufniţa trăia sub acoperişul Stadionului Metropolitan din Barranquilla şi era mascota norocoasă a echipei Atletico Junior. Pentru a putea ieşi de pe teren, Moreno a avut nevoie de protecţia poliţiei.

Fotbalistul şi-a cerut ulterior scuze şi a anunţat că este pregătit să îşi repare vina mergând la o grădină zoologică unde să înveţe mai multe despre bufniţe şi a promis că va face o dată pe lună muncă voluntară.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net