VIDEO UIMITOR! Intră să vezi cum cântă «Je t’aime» o fostă concurentă de la Vocea Romaniei!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Cristina Vasiu, tânăra care s-a făcut remarcată în urma concursului Vocea României, a postat, astăzi, pe contul ei de Facebook o filmare în care interpreteaza melodia "Je t'aime". Cristina a scris şi un comentariu care a fost pe placul prietenilor ei : "Când urc pe scena, simt cum Dumnezeu îmi pune mâna pe gât!". Conicidenţă sau nu, blonda a cântat aceeaşi melodie care a desemnat-o câştigatoare pe Julie Mayaya, finalista lui Horia Brenciu.

Cristina Vasiu nu refuză nicio ocazie în care poate să îşi demonstreze talentul muzical. Solista a interpretat această piesă in cadrul unui eveniment caritabil al Asociaţiei Telefonul Copilului.

"În ultimul timp mă concentrez mai mult pe muncă în studio, dar accept fără să mă gândesc acţiunile caritabile. Melodia "Je t'aime" am cântat-o în cadrul unei licitaţii caritabile organizata de Asociaţia Telefonul Copilului şi m-am bucurat să văd că oamenii au reacţionat pozitiv. Mă simt împlinită de fiecare dată când pot să induc o stare de bine celor care mă ascultă! Sunt convinsă că, în curând, oamenii se vor putea bucura de emoţia pe care o transmit de fiecare dată când sunt pe scena, până atunci îi invit să mă viziteze pe contul de Facebook", a declarat artista.

simeon stalpnicul png

Blonda s-a făcut remarcată în cadrul concursului Vocea Romaniei (primul sezon), fiind finalistă în echipa lui Horia Brenciu. De-a lungul timpului, tânăra a avut colaborări cu Dj Sava, trupa Provincialii şi Horia Brenciu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net