VIDEO Un bătrânel simpatic de 80 de ani a câştigat 326 de milioane de dolari la loto

Ultima actualizare:

    Harold Diamond a cumpărat 10 tichete de loterie, pe care a plătit 10 dolariFoto: Captură video
Harold Diamond a cumpărat 10 tichete de loterie, pe care a plătit 10 dolariFoto: Captură video

Pensionarul american Harold Diamond, fost director de şcoală, în prezent în vârstă de 80 de ani, a câştigat marele premiu de 326 de milioane de dolari la o licitaţie celebră - Mega Millions Jackpot - organizată în Statele Unite.

Soţia lui, Carol, în vârstă de 74 de ani, l-a îndemnat să oprească automobilul la o staţie de alimentare cu benzină din Middleton, un oraş din statul New York, pe 4 noiembrie, pentru a se adăposti de o furtună. Aşteptând ca aceasta să treacă, Harold Diamond a cumpărat 10 tichete de loterie, pe care a plătit 10 dolari, informează people.com, preluat de Mediafax.

A doua zi, în timp ce se afla la o partidă de golf, Harold Diamond a aflat că biletul câştigător de la loteria Mega Millions a fost achiziţionat din acea benzinărie, aflată la mică distanţă de Wurtsboro, oraşul în care locuieşte alături de soţia sa. În acea seară, cuplul, care a urmărit extragerea la televizor, a fost confirmat în calitate de câştigător oficial al loteriei.

"Am văzut primele cinci numere, aşadar, am ştiut imediat că am câştigat 1 milion de dolari", a dezvăluit fericitul câştigător pentru Daily News. "Apoi, am văzut şi ultimul număr şi am început să strig către soţia mea: «Draga mea, cred că am câştigat câţiva bănuţi!»".

Recordul loteriei Mega Millions este deţinut de un premiu de 656 de milioane de dolari, care a fost câştigat în martie 2012.

Loteria Mega Millions organizează extrageri în 43 de state americane, în districtul Columbia şi în Insulele Virgine americane.

image
image
image
image
image
image
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net