VIDEO/FOTO Grădina Iadului, cel mai înfricoşător parc din lume! Tu ai avea curaj să intri aici?

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Capete despicate, oameni sfâşiaţi de animale, sânge cât vezi cu ochii şi diavoli care te supun la cele mai groaznice chinuri! Nu suntem în Infern, ci într-un parc din Thailanda, care poartă sugestiv numele de “Grădina Iadului”.

Considerat de mulţi cel mai înfricoşător parc din lume "Wang Saen Suk Hell Garden”, este situat în Thailanda, la 90 de minute de capitala Bangkok. Parcul ilustrează viaţa de apoi în viziunea poporului thailandez. Mai exact, interpretări a ceea ce se întâmplă cu păcătoşii care ajung în iadul budist. Aici, hoţii sunt transformaţi în maimuţe, mincinoşii în broaşte, iar cei corupţi în porci.

simeon stalpnicul png

La intrare eşti întâmpinat de mesajul „Bine ai venit în Iad”, şi se pare că există o menghină gigant care îi aşteaptă pe păcătoşi în viaţa de apoi.

simeon stalpnicul png

Fanii horror şi cei cu un apetit insaţiabil pentru sânge pot găsi locul de-a dreptul fascinant. În cazul copiilor sau a celor slabi de înger, parcul nu este chiar cel mai indicat loc de relaxare.

simeon stalpnicul png

Turiştii din toată lumea vin special pentru a vizita “Grădina Iadului”. Cei care vor să îşi mai spele din păcate pot face donaţii, care ajung la mănăstiri şi la călugări. În Thailanda, există trei astfel de parcuri.

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 3 decembrie sfantul prooroc Sf Cuvios Gheorghe de la Cernica  icoană Gabriel Toma Chituc jpg
avion Wizz Air FOTO Wizz Air
pexels daniel frank 688835 jpg
Corneliu Vadim Tudor FOTO Facebook jpg
Banner drepturi angajati
FotoJet (14) jpg
vin fiert jpg
road 6387241 1280 jpg