Vin fără alcool şi ceai cu argint

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Cum ar fi să bei o sticlă de vin roşu şi să te urci la volan fără să-ţi faci griji că te opreşte nenea poliţistu’?

Sau ce ai zice dacă la restaurant ţi s-ar servi o fleică de vită veche de o lună? Zii bogdaproste căci tocmai ai gustat din cele mai fiţoase bucate care şi-au facut loc în meniurile localurilor de lux din Capitală! Când unii nu mai ştiu cum să dea tărie unor băuturi, alţii se chinuie să scoată alcoolul din vin.

De ce? Tocmai pentru ca tu să te bucuri de gustul licorii lui Bachus şi să n-o iei pe aratură dacă ai băut un pahar în plus. Vinul fără alcool este noua fiţă a localurilor de lux din Bucureşti şi a fost lansat recent în Restaurantul Noblesse.

Produsul e importat din Germania şi costă 90 de lei sticla. Vinul prietenos cu aparatul etilotest a fost inclus într-un set de meniuri "Executive", dedicate celor care iau masa între două întâlniri de afaceri. "În cel mult un an, el se va găsi în supermarketurile de la noi", e de părere Alexandru Barac, distribuitorul produsului.

Fleică rezervată cu o lună înainte

"Osho" e singurul în care îţi poţi alege halca de vită. Carnea e etichetată, însemnată cu numele tău şi pusă la frigider 28 de zile. În acest timp, carnea se maturează, se elimină sângele în exces şi capătă frăgezime. O porţie costă între 110 şi 150 lei.

Cana cu ceai,120 de lei

Triangle D'or e locul perfect dacă vrei să-ţi impresionezi jumătatea. Aici găseşti ceaiul "Florile dragonului", cu foiţă de argint, la 120 de lei cana. El are proprietăţi afrodiziace, antiinflamatorii, alungă stresul şi atrage norocul şi prosperitatea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
litoral jpg
new caledonia 1434179 1280 jpg
insula oi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net