Vinde Berlusconi AC Milan?

''Gazzetta dello Sport'' relatează că în urmă cu o săptămână conducerea clubului milanez excludea o asemenea posibilitate, dar în prezent vânzarea echipei este un subiect la ordinea zilei pe masa responsabililor Milanului.

Grupul Fininvest, cu activităţi media, servicii bancare, asigurări etc, a încheiat exerciţiul financiar 2008 cu un beneficiu de 241,7 milioane euro, dar acum va trebui să plătească o uriaşă despăgubire pentru daunele patrimoniale cauzate consorţiului CIR, controlat de omul de afaceri Carlo De Benedetti. Tribunalul italian a găsit grupul Fininvest vinovat de mituire în preluarea editurii Mondadori. Berlusconi şi De Benedetti şi-au disputat cota majoritară a acţiunilor companiei editoriale Mondadori, printre cele mai mari din Italia în acea perioadă, cuprinzând în publicaţii cu orientare de stânga precum La Repubblica şi L'Espresso.

''Vânzarea clubului AC Milan nu este doar o chestiune de familie. Acum problema se află pe masa directorilor de la Fininvest'', relatează Gazetta dello Sport. Valoarea actuală a lui AC Milan este estimată la 700 milioane euro.

Printre posibilii candidaţi la cumpărarea grupării italiene se află omul de afaceri albanez Rezart Taci şi magnaţi din Emiratele Arabe Unite

maurice munteanu
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
Adriana și Eliza Iliescu
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
horoscop
cub anca androne png
jude law phillipa coan jpeg
Catrinel Sandu familie Sarasota Florida jpg
Barbat arestat - catuse FOTO Shutterstock
marcel ciolacu foto captura
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 02 octombrie Sfinții Mucenici Ciprian și Iustina png
telefon mobil jpg
Referendum in zonele ocupate de rusi in Ucraina FOTO Profimedia (5) jpg
calorifer foto shutterstock 1523338310 jpg
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
horia tecau jpg