Vino la fata să-ţi dea vin de la sân!

simeon stalpnicul png

Cost─â doar 30 de dolari (aproximativ 100 de lei) ┼či merit─â fiecare b─ânu┼ú! E cadoul perfect de Ziua Femeii, pentru c─â rezolv─â dou─â probleme: m─âre┼čte s├ónii mai "natural" ca silicoanele ┼či regleaz─â miopia b─ârba┼úilor care, dup─â dou─â ├«nghi┼úituri v├órtoase, ├«ncep s─â vad─â lumea altfel.

Se nume┼čte "Wine Rack" ┼či este sticla perfect─â ├«n care po┼úi transporta ┼či consuma vinul. Inven┼úia este disponibil─â pe site-ul baronbob.com ┼či a fost lansat─â cu prilejul Zilei Interna┼úionale a Femeii.

┼×i cum, ieri, to┼úi b─ârba┼úii au fost mai mult dec├ót aten┼úi cu doamnele din via┼úa lor, ├«ntreg stocul a fost aproape epuizat. Capacitatea s─âcule┼úului-sutien este de aproape 1,3 litri ┼či are o c─âptu┼čeal─â care men┼úine constant─â temperatura lichidului din interior, indiferent de temperatura corpului. Tubul conectat la sutien este reglabil, put├ónd fi decuplat oric├ónd f─âr─â a pierde vreo pic─âtur─â de lichid. El poate fi folosit at├ót de purt─âtoarea tex┬ştilei, c├ót ┼či de partenerul ├«nsetat.

Ia o gur─â de bere direct din ┬źbutoi┬╗!

"Burta cu bere"! Asta da inven┼úie pentru b─ârba┼úi. Are o capacitate de aproape doi litri ┼či men┼úine berea la temperatura ideal─â, f─âr─â a-i crea probleme purt─âtorului c─â ar putea-o v─ârsa pe el c├ónd bea. Cost─â aproape 30 de dolari (100 de lei) ┼či se poate ajusta la orice talie masculin─â.

FotoJet (3) jpg
stefan banica paparazzi8 jpg
foto2 parintii romanca egipt png
lauren nava croaziera secrete (1) jpg
ana morodan vanatai6 png
alergie jpeg
grup de prieteni
1 zahar shutterstock 1649448835 jpg jpeg
image
image
image
image
turisti la paris la turnul eiffel jpeg
al kuweit canicula epa efe (4) jpg
lauren nava croaziera secrete (1) jpg
Ce este bine s─â faci pe timp de canicul─â  Reguli de aur de la speciali┼čti jpeg
copil apa jpg
1 zahar shutterstock 1649448835 jpg jpeg