Viorel Cataramă şi Adina Alberts, nuntă cu 100 de invitaţi! Află cine va cânta la petrecere şi ce tradiţii vor respecta!


    Viorel Cataramă şi Adina Alberts (captura Acasa TV)
Viorel Cataramă şi Adina Alberts (captura Acasa TV)

Viorel Cataramă şi Adina Alberts vor deveni soţ şi soţie anul viitor! Cei doi îndrăgostiţi şi-au făcut deja planul de nuntă şi ştiu exact cine le va cânta la nuntă şi ce meniu vor avea.

Milionarul vrea o nuntă discretă, însă sofisticată! Cu toate că nu vor avea mulţi invitaţi, cei doi au dezvăluit că invitaţii se vor delecta cu cele mai fine delicatese, iar la fiecare fel de mâncare aceştia se vor putea delecta cu un vin diferit.

"Vom avea nouă feluri de mâncare şi nouă tipuri de vin. Nu încercăm să facem o nuntă cu fast. Vrem să ne simţim bine atât noi, cât şi invitaţii noştri", a declarat Viorel Cataramă la emisiunea "Povestiri adevarate" de la Acasă tv.

Cât despre muzică, nuntaşii, Adina şi iubitul ei vor asculta la petrecerea de nuntă numai muzică selectă. "Trupa lui Petre Geambaşu, Loredana Groza şi Corul Operei Naţionale", a spus omul de afaceri.

Atmosfera va fi una de vis, căci se vor cununa la malul lacului Snagov, lângă o fântână arteziană. Adina a mărturisit că nu va ţine cont în totalitate de tradiţie. "Nu sunt de acord cu furatul miresei. Nu o să am basma în cap. O să trec peste aceste etape. Nu vreau să fiu dusă nici la arcul de triumf?", a spus ea.

Cât despre ţinute, Adina va îmbrăca trei rochii. "Nu va nimic special. Rochii simple, elegante, cu bun gust. Rochia de mireasă va fi adusă de afară. Viorel va fi impecabil, aşa cum este de obicei", a mai spus Adina.

"Noi  nu vrem nici cadouri, nici plicuri şi vrem să rămână aşa", a spous Viorel.

"Pentru cei care se vor distra până dimineaţă vor exista şi bucate tradiţionale. Sărmăluţe cu mămăliguţă, sumă de potroace, dar numai pentru cei care rămân până-n zori", a mai spus afaceristul.

Faimosi Survivor camp jpg
FotoJet jpg
Eliminare Vica Survivor Romania Foto Pro TV jpg
horoscop shutterstock 1621310242 jpg
foto1  Vila cluj jpg
Ana Margean varianta cu flipb jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
bunicuta foto1 jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 2 februarie intampinarea domnului png
foto1  Vila cluj jpg
bunicuta foto1 jpg
Frații Tate sosesc alături de o altă persoană din dosar la sediul DIICOT, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
whatsapp 2105015 960 720 jpg
cele mai bune telefoane pana in 1 1170x644 jpeg