Viorel Cataramă şi Adina Alberts, nuntă cu 100 de invitaţi! Află cine va cânta la petrecere şi ce tradiţii vor respecta!

Ultima actualizare:

    Viorel Cataramă şi Adina Alberts (captura Acasa TV)
Viorel Cataramă şi Adina Alberts (captura Acasa TV)

Viorel Cataramă şi Adina Alberts vor deveni soţ şi soţie anul viitor! Cei doi îndrăgostiţi şi-au făcut deja planul de nuntă şi ştiu exact cine le va cânta la nuntă şi ce meniu vor avea.

Milionarul vrea o nuntă discretă, însă sofisticată! Cu toate că nu vor avea mulţi invitaţi, cei doi au dezvăluit că invitaţii se vor delecta cu cele mai fine delicatese, iar la fiecare fel de mâncare aceştia se vor putea delecta cu un vin diferit.

"Vom avea nouă feluri de mâncare şi nouă tipuri de vin. Nu încercăm să facem o nuntă cu fast. Vrem să ne simţim bine atât noi, cât şi invitaţii noştri", a declarat Viorel Cataramă la emisiunea "Povestiri adevarate" de la Acasă tv.

Cât despre muzică, nuntaşii, Adina şi iubitul ei vor asculta la petrecerea de nuntă numai muzică selectă. "Trupa lui Petre Geambaşu, Loredana Groza şi Corul Operei Naţionale", a spus omul de afaceri.

Atmosfera va fi una de vis, căci se vor cununa la malul lacului Snagov, lângă o fântână arteziană. Adina a mărturisit că nu va ţine cont în totalitate de tradiţie. "Nu sunt de acord cu furatul miresei. Nu o să am basma în cap. O să trec peste aceste etape. Nu vreau să fiu dusă nici la arcul de triumf?", a spus ea.

Cât despre ţinute, Adina va îmbrăca trei rochii. "Nu va nimic special. Rochii simple, elegante, cu bun gust. Rochia de mireasă va fi adusă de afară. Viorel va fi impecabil, aşa cum este de obicei", a mai spus Adina.

"Noi  nu vrem nici cadouri, nici plicuri şi vrem să rămână aşa", a spous Viorel.

"Pentru cei care se vor distra până dimineaţă vor exista şi bucate tradiţionale. Sărmăluţe cu mămăliguţă, sumă de potroace, dar numai pentru cei care rămân până-n zori", a mai spus afaceristul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cristian muresan 4 jpeg
image
image
image
image
image
image
bebelus bona imagini jpg
mana maicii domnului jpg
ploaie jpg
ion luca caragiale captura video jpg
church 407846 1280 jpg
liturgy 5003278 1280 jpg
cel mai lung cuvânt din lume jpg
ATM jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net