Vlad Munteanu, din nou tată de băiat

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Dacă pe plan profesional lucrurile au scârţâit pentru Vlăduţ Munteanu, care nu este în cele mai bune relaţii cu conducerea clubului Wolfsburg, în viaţa personală, jucătorul de 30 de ani are parte numai de bucurii.

CITEŞTE ŞI

Adi Mutu, tată pentru  a patra oară

Bănel, despre tatăl său: «Eu am încercat să îl ajut, nu e vina mea că a plecat de acasă»

«Bănele, sunt omul străzii!»

A devenit părinte de băiat, în urmă cu un an şi jumătate, iar soţia sa, Andreea, se pregăteşte să-i dăruiască un nou fiu.

„Jumătatea" lui Vlăduţ este însărcinată în câteva luni, astfel că micuţul David va avea un frăţior. Cuplul este în culmea fericirii, pentru că ambii şi-au dorit foarte mult copii.

simeon stalpnicul png

Vlăduţ şi Andreea duc o viaţă fără de griji în Germania, iar, deocamdată, nu au gânduri de întoarcere în România. L-au crescut până acum pe David foarte bine în ţara în care Munteanu a făcut carieră în fotbal şi intenţionează să-i ofere şi viitorului lor fiu câţiva ani în mediul german.

Vlăduţ este capabil să le ofere băieţilor lui un trai mai mult decât decent. A pus ban peste ban câtă vreme a activat în Bundesliga, mai ales din salariul de 360.000 de euro, anual, de la Wolfsburg, iar după încheierea carierei de jucător şi-a propus să lucreze tot în fotbal, dar ca manager de club.

Munteanu îşi doreşte să profeseze la o formaţie din România.

Elena Băsescu, domnişoară de onoare la nunta lor

Soţii Munteanu se învârt în cercuri înalte. Vlăduţ şi Andreea au avut invitat la nunta lor un cuplu foarte celebru, pentru vara anului 2008.

Elena Băsescu şi Andrei Hrebenciuc şi-au făcut apariţia la evenimentul în care soţii Munteanu şi-au unit destinele.

simeon stalpnicul png

Fiica preşedintelui Traian Băsescu şi Andrei Hrebenciuc au fost la nuntă în calitate de domnişoară şi cavaler de onoare. Atunci, cununia religioasă a avut loc la Biserica Domniţa Bălaşa, din Capitală. Petrecerea a avut loc la palatul Snagov, iar Elena Băsescu a fost păzită în permanenţă de agenţi SPP.

«Stau în Germania pentru bani»

Vlăduţ Munteanu a intrat în ultimele şase luni de contract cu „lupii", dar nu doreşte să dea curs altor oferte, pentru a nu pierde salariul de la echipa care îl doreşte pe dinamovistul Gabi Torje

Click!: Ce faci în aceste zile?

V. Munteanu: Mă antrenez cu Dinamo. Am cerut acceptul celor de la Wolfsburg pentru a mă pregăti sub comanda lui nea Ando până revin în Germania, iar ei m-au lăsat.

Cât mai stai la Wolfsburg?

Mai am contract cu ei până în vară, însă apoi îmi doresc să evoluez tot prin diviziile nemţeşti. M-au trimis la echipa a doua, iar eu aş fi putut să semnez cu altă echipă, însă recunosc că am ales să rămân la „lupi" tocmai pentru salariul bun.

Cum îţi umpli timpul în Germania?

Sunt student. M-am înscris la nişte cursuri de management sportiv, care m-ar putea ajuta să ocup, după finalul carierei de jucător, o funcţie de conducere, într-un club.

Studiez de la distanţă, dar mă duc la examene. Am cursuri de macroeconomie, microeconomie... Această şcoală e o bază care te ajută să iei decizii corecte în fotbal.

Familia e sănătoasă?

Da, toţi suntem bine. Şi soţia, şi băieţelul meu, David. Andreea este însărcinată, vom avea tot un băiat.

Se aude că Wolfsburg l-ar dori pe Torje...

Am auzit şi eu. De fapt, clubul chiar m-a întrebat câte ceva despre Torje. Dacă are ofertă din Germania, îi recomand lui Gabi să-i dea curs.

Carte de vizită

Data naşterii: 16.01.1981

Locul naşterii: Bacău

Post: mijlocaş

Echipe în carieră: FCM Bacău, Dinamo, Poiana Câmpina, FC Naţional, Energie Cottbus, Wolfsburg, Auxerre, Arminia Bielefeld

Meciuri/goluri în Liga I: 147/18

Meciuri/goluri în Bundesliga: 43/11

Meciuri/goluri în naţională: 1/0

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net