Vladimir Drăghia: «Am o problemă cu femeile care nu ştiu să conducă, dar în rest le iubesc»

Ultima actualizare:

"Am o problemă cu femeile care nu ştiu să conducă, mai ales când sunt pe motocicletă şi unele doamne, în maşinile lor roz sau mov, nu semnalizează când fac dreapta sau stânga. La volan sunt altfel, un pic misogin, dar în rest iubesc femeia", a explicat Vladimir Draghia în cadrul emisiunii "Zone FM", de la Activ eFeM.

Protagonist al noului sezon din "Burlacul", Draghia i-a explicat Mihaelei Drafta şi cum este femeia ideală în viziunea sa: "Recunosc că ea trebuie să fie frumoasă. Îmi pare rău că trebuie să subliniez acest lucru, dar pentru mine aspectul fizic contează foarte mult. Îmi mai place ca fata să fie isteaţă, să am ce vorbi cu ea şi neaparat să scrie corect gramatical", a mai spus vedeta Antenei 1.

Legat de concurentele de la "Burlacul", Vladimir a găsit cel puţin cinci fete cu care ar putea să aibă o relaţie serioasă după terminarea show-ului de televiziune. "Mă simt flatat pentru atenţia pe care o primesc de la toate aceste domnişoare. Sunt convins că cel puţin jumătate din ele au venit la concurs pentru mine, şi nu pentru expunerea media".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net